Sverige - Schweiz Live stream
NYHETER

Följ Sverige - Schweiz på live stream. Kvartsfinalen i hockey VM 2017 startar 20.15 och går att följa på tv och live stream. Hur du gör för att komma igång med en live stream kan du läsa i vår artikel.

Ikväll är det dags för Sveriges kvartsfinal i hockey VM 2017. Motståndet står Schweiz för och vill du följa matchen på live stream hjälper vi dig att komma igång. Utöver live stream sänds även matchen på TV4 som sänder flera matcher under hockey VM 2017. 

Alla matcher går att se på live stream hos Cmore och de har ett erbjudande där du kan se Sverige - Schweiz live stream gratis och även resten av Sveriges matcher. Hur det går till kan du läsa om längre ner i vår artikel.

Sverige - Schweiz live stream

För att komma igång med din live stream kan du läsa vår guida om hur man kan live streama hockey VM 2017. Sedan är det bara att följa de enkla stegen för att ta del av Cmores erbjudande på gratis live stream under hockey VM 2017.

Fördelen med att kolla på stream mot tv är att du slipper störande reklampauser, får längre studiotid och även bättre kvalitet. Dessutom kan du kolla på datorn, surfplattan och mobilen. Om du nu inte skulle ha tillgång till tv men ändå vill se matchen är detta ett utmärkt alternativ. 

Följ Tre Kronor på live stream

Matchen mellan Tre Kronor och Schweiz kommer att starta kl. 20:15, den 18 maj. Se därför till att du redan nu har det som krävs för att se matchen live! För vem vill egentligen missa matcherna som kan ta det svenska landslaget till final i hockey VM 2017?

Leo Vegas odds kampanj på hockey VM

Leo Vegas har valt att boosta vinsten om Sverige skulle vinna kvartsfinalen. Inte med 100% utan hela 200% på upp till 2000 kr. Detta gäller endast nya kunder och såhär tar du del av kampanjen;

  1. Skapa konto hos Leo Vegas.
  2. Välj Sverige match på odds-delen.
  3. När du skrivit i summan du vill satsa klickar du i "Vinstökning" som ligger under "Bonuserbjudande".
  4. Spelet måste läggas från din mobiltelefon.

Sedan är det bara att hålla tummarna att Sverige har vad som krävs och tar sig vidare till en semifinal. 

Följ Nylander och Tre Kronor på live stream

Våra tankar och tips om Sverige - Schweiz

Hur vi på sportal har spelat på kvällens rysare kan du läsa mer om i vårt speltips på Sverige - Schweiz. Där hittar du även lite statistik som visar hur de båda lagen presterat såhär långt under turneringen. Nu är det bara att hålla tummarna på att Tre Kronor håller målsättning om final vid liv.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss. | Villkor gäller

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365
bild 1 bild 2