Villa Lidköping - Edsbyn SM-final bandy
NYHETER

Hitta din live stream till Edsbyn - Villa Lidköping, SM-finalen i bandy.

Streama SM-finalen i bandy

Det är enkelt och kostar ingenting att titta på finalen i bandy-SM direktsänt på nätet. För att se matchen behöver du först ta reda på vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att sända matcher från svensk bandy på högsta nivå. Det är SVT, kan vi tala om för dig.

SVT Play visar matchen live på sin sajt, och du behöver inte ens skapa något abonnemang för att se matchen. Gå bara in på deras sajt och sätt igång matchen, och njut av bandy i allra högsta kvalitet!

Klockan 15:15 börjar bandyfinalen för herrar. Vi rekommenderar dig att redan några minuter innan leta upp din Edsbyn – Villa Lidköping live stream, så att du inte missar någonting av avgörandet.

  • Live stream: SVT Play

Se Edsbyn – Villa Lidköping på TV

Var kan man se bandyfinalen på TV? Det är en fråga många ställer sig. Kanalen som visar matchen är SVT1, och där kan du således se mötet direktsänt.

Ratta in kanalen på din TV och börja titta när lagen möts. De flesta har SVT1 i sitt utbud, och därför bör det inte bli så svårt att se Edsbyn – Villa Lidköping på TV.

Programledaren för sändningen är Anna-Maria Fredholm. Kommentator för matchen är Chris Härenstam.

  • TV: SVT1
  • Start: 15:15

Inför matchen

Detta är den 114:e SM-finalen i bandy, och i en tid när inte många idrottsevenemang är igång kommer nog extra många se matchen. Man griper efter halmstrån, helt enkelt, och vi väntar oss att människor som normalt sett inte tittar på bandy kommer att kolla.

Den allra första bandyfinalen i historien vann IFK Uppsala, då man besegrade Gävle med 4-1.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se