biathlon world champions
NYHETER

Skidskytte VM får alltid massor av svenskar att bänka sig framför TV:n. Nu är det äntligen dags för världsmästerskapen 2017!

Vi är äntligen igång med skidskytte VM i Österrike, närmare bestämt i Hochfilzen. Vi har självklart tittat närmare på tävlingarna, och vilka våra svenska hopp är inför mästerskapet.

Utöver de förutsättningar som vi kommer att skriva om, så kommer vi även ge dig information kring TV-tider, tävlingar för damer och herrar, och speltips på odds.

Se därför till att du är helt förbered på vad som komma skall i skidskytte VM 2017.

När: Den 8-19 februari
Vart: Hochfilzen, Österrike
Föregående mästerskap: Oslo 2016
Start: 1958 (för herrar), 1984 (för damer)

Program för VM i skidskytte

Här nedanför har vi sett till att bifoga ett tävlingsprogram för dig som vill följa skidskytte VM. Det kan vara bra att hålla koll på detta schema så du inte missar några tävlingar som du vill se.

Datum Tid Gren
Torsdag 9 februari 14:45 Mixstafett 2 × 6 km + 2 × 7,5 km
Fredag 10 februari 14:45 Damer 7,5 km sprint
Lördag 11 februari 14:45 Herrar 10 km sprint
Söndag 12 februari 10:30 Damer 10 km jaktstart
14:45 Herrar 12,5 km jaktstart
Onsdag 15 februari 14:30 Damer 15 km distans
Torsdag 16 februari 14:30 Herrar 20 km distans
Fredag 17 februari  14:45 Damer 4 × 6 km stafett
Lördag 18 februari 14:45 Herrar 4 × 7,5 km stafett
Söndag 19 februari  11:30 Damer 12,5 km masstart
14:45 Herrar 15 km masstart

 

Som du säkert ser så är det många tävlingar som ska avgöras innan vi vet vilken skidskytt som vinner flest medaljer för damer, respektive herrar. En klar favorit som vi kommer att spela på under skidskytte VM är Martin Fourcade. Han har flera gånger visat prov på att han är den absolut bästa skidskytten i världen. Det finns även en del pengar att spela hem på att de ryska skidskyttarna ska kamma hem en rad medaljer. 

Vill du spela på odds inom skidskytte VM så rekommenderar vi bet365. Där hittar du de allra senaste, och bästa oddsen inför alla stundande tävlingar.  

Se skidskytte på TV

Alla dessa tävlingar kommer att sändas från SVT. Det innebär att du både kan streama gratis skidskytte online, eller se direkt i din TV. SVT har något som de kallar för vinterstudion, och är en studio där de live sänder massor av vintersport. Detta kan du som tidigare nämnt ta del av gratis med hjälp av din TV, dator, mobil eller surfplatta. 

Det enda du behöver göra för att inte missa något från skidskytte VM 2017 är att titta på SVT under de tider som tävlingarna startas. Du hittar hela schemat med alla tävlingar ovanför!

Vid tidigare tävlingar så har även TV4 börjat sända vintersport, och i synnerlighet skidsport. Det innebär att det i vissa fall även går att streama skidskytte med TV4. Mer information om detta kommer vi att uppdatera våra läsare om!

Läs gärna mer om att streama sport på nätet gratis!

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Behöver pengar på kontot - 18+