NYHETER

Här går vi snabbt genom tre punkter som är bra att känna till innan du hämtar en bonus!

Våra tips

Om du i denna stund är ute efter att hitta en bra odds bonus. Då har du kommit helt rätt. Här kommer vi rada upp tre punkter som vi tycker är speciellt viktiga innan du börjar spela betting med erbjudanden.

Det kan vara bra för dig att använda dig av dessa tips om du snabbt och smidigt vill ha den bästa tänkbara bonusen att spela med.

  • 1. Jämför alltid bonusar

Det första du bör göra för att hitta en bra bonus på nätet är att jämföra. Det finns som vi tidigare nämnde flera olika spelbolag, och nästan alla har sin unika bonus.

Vi rekommenderar dig främst till bonuslistor. Dessa listor är inte speciellt svåra att hitta. Här på Sportal har vi denna lista bland vår huvudmeny.

Dessa listor radar upp flera olika spelsajter med de tillhörande oddsbonusarna som gäller. Du kan då i lugn och ro bläddra genom dessa alternativ för att sedan hitta den bonus som passar dig bäst.

  • 2. Kolla upp regler & villkor

När du har hittat en bonus som du tror passar perfekt för din betting. Då kan du ta dig vidare till den spelsida som erbjuder bonusen.

Innan du använder dig av din bonus rekommenderar vi dig att gå genom de krav och regler som finns kopplade till erbjudandet.

Det är alltid bra att känna till så mycket som möjligt om ett erbjudande innan du använder dig av det. Det minskar risken att du tar del av en bonus som inte var lika bra som du trodde.

  • 3. Maximera din bonus

När du sedan har blivit införstådd vad som gäller när du tar det av en bonus så kan du hämta erbjudandet.

Det kan då vara viktigt att du använder din bonus till max. Vilket innebär att du hämtar så mycket gratis pengar som möjligt. Om du använder en bonus på låt säga 100 % upp till 1000 kronor. Då kan det vara smart att göra en större insättning för att få så mycket pengar som möjligt tillbaka.

Skulle du istället välja att göra en mindre insättning på 100 kr, så kommer din bonus endast hjälpa doig med att få 100 kr tillbaka.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.