NYHETER

Nu avgörs det vem som kommer att vinna Bundesliga! Bayern München tar emot Dortmund på hemmaplan för ännu ett viktigt möte i Bundesliga! 

Streama

Missa inte stormötet mellan Bayern München och Dortmund! Se matchen på Viaplay.

Har du en aktiv prenumeration på Viaplay har du den exklusiva tillgången till de flesta matcherna som spelas i Bundesliga. Hur bra är inte det? Skaffa Viaplay redan idag om du inte har det!

  • Match:  Bayern München – Dortmund, Bundesliga
  • Datum & tid: 6/3-2019, kl.18:30
  • Arena: Allianz Stadium
  • Stream:  ViaPlay 

Trolig laguppställning, Bayern München

Neuer

Kimmich – Sule – Hummels – Alaba

Rodriguez – Martinez - Goretzka

Muller – Lewandowski – Coman

Trolig laguppställning, Dortmund

Burki

Wolf– Akanji – Zagadou – Hakimi

Witsel – Delaney

Guerreiro – Reus - Sancho

Marco Reus verkar vara tillbaka

Dortmund vann mirakulöst matchen då Alcacer lyckades näta in bollen två gånger i tilläggstid vid 90:e minuten. Det ledde till att den tyska sidan återigen hamnade på förstaplatsen.

Bayern å andra sidan spelade lika i sitt senaste möte mot Freiburg. Freiburg valde att parkera bussen, vilket gjorde det väldigt svårt för den tyska maskinen att skapa godtyckliga chanser.

Marco Reus har missat en del matcher på sistone, men har spelat lite ändå. Dock missade tysken senaste mötet mot Wolfsburg, vilket man tror kan bero på att Marco Reus valde att ta ledigt med flit för att närvara hans fru när hon födde hans dotter. Grattis till Reus som har blivit pappa!  Marco Reus förväntas hursomhelst starta på lördagskvällen efter han sågs träna i veckan.

Speltips

Dortmund är skickliga på att kontra medan Bayern München är skickliga på att dominera i bollinnehav. Senaste mötet mellan de båda lagen valde Bayern München att hålla i bollen samtidigt som de pressade högt upp på plan när de tappade bollen. Dock lyckades Dortmund slita sig loss ur pressen och hämta hem vinsten.

Det båda lagen har gemensamt är att båda föredrar att hålla i bollen, och då är det självklart att påstå att båda lagen kommer pressa varandra någorlunda högt upp på plan medan de faller tillbaka.

Bayern München har dock en akilleshäl, vilket är att spela under en press som Jurgen Klopp förespråkar. Detta såg vi i Champions League mellan Liverpool och Bayern München, och som vi eventuellt kommer att se igen på lördag.

Dortmund kommer troligtvis att implementera Klopps taktiska ide för att slå den tyska maskinen på bortaplan. De kommer att göra det svårt för Bayern att passa i mittfältet. Förvänta därför er många långbollar.

Dortmund vill verkligen vinna ligan i år och sliter för att göra det. Med bara några matcher kvar kommer Dortmund ge det lilla extra, och agera som 11 soldater på plan.

Vi tror att Dortmund vinner lördagens match till oddset 5.50 på Bet365

  • Tips: Dortmund vinner
  • Odds: 5.50 på Bet365 (odds från kl. 15:04, 3/4-2019)

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se