NYHETER

Vi kollar till vilka OS-deltagare som visat upp god form inför vinter-OS 2018!

Svenskar i form just nu

Vi kommer här att hålla fram några av våra svenska medaljhopp, och se vilka deltagare som håller god form just nu.

Vi tror helt klart att det kan regna ordentligt med medaqljer på våra svenskar under OS 2018 i Pyeongchang.

  • André Myhrer

På herrsidan inom alpint så har vi inte haft några säkra medaljer att räkna med sedan Ingmar Stenmarck. Nu kanske André Myhrer som kommer att hjälp Sverige med medaljskörden.

Hittills i säsongen så har André Myhrer visat goda resultat. Inte minst i helgen (den 10 december). Där plockade nämligen svensken hem ett broms i en världscupstävling i franska Val d’Isere.

Även Mattias Hargin visade att han kan åka fort. I samma tävling slutade Mattias Hargin på en 8:e plats. Kanske kan alpint på herrsidan bli roligare än vad vi kunnat ana.

Läs även: Sänd vinter-os 2018 via live stream

andre myhrer vinner guld

  • Charlotte Kalla

Under karriären för Charlotte Kalla så har det varierat kraftigt på resultat. På de senaste tävlingar så verkar hennes formkurva återigen slå i höjden. Hon har på de senaste tävlingar både vunnit, och placerat sig på bra slutresultat.

Det är heller ingen hemlighet att Charlotte Kalla nu är ett stort hot mot det norska skidåkorskorna. Nu håller vi tummarna stenhårt på att formen för Charlotte Kalla håller i sig till vinter-OS 2018

Utöver Charlotte Kalla kommer vi åka med flera sjysta skidåkare på damsidan. Stina Nilsson har blivit en allt mer given medaljtagare för varje år.

  • Sandra Näslund

Även det unga skicross-hoppet Sandra Näslund har visat upp en fin form inför OS 2018 i Pyeongchang. Hon vann premiären av världscupen i Val Thorens den 7 december.

Sandra Näslund är nu ett av de större medaljhoppen vi har i Sverige. Hon har visat flera gånger att hon är bättre än vad sina konkurrenter är. Detta om hon får hålla sig i god form, och inte har allt för hög press på sig.

  • Tre Kronor

Det svenska folket anser dock att vårt största medaljhopp finns inom ishockey. Efter att vi vunnit VM 2017 så har Tre Kronor mycket att bevisa.

Sverige har gång på gång visat upp att de har ett bra landslag. Oavsett om man använder sig av NHL-spelare eller inte.

Många verkar vara nöjda med den OS-trupp för Tre Kronor som presenterades tidigare under månaden.

Vi på Sportal tror att det är svårare att ta medalj inom ishockey under OS 2018 än vad många andra verkar tro. Däremot står det klart att Tre Kronor helt klart är ett bra medaljhopp vi har i Sverige.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se