Wolverhampton Wanderers – Arsenal: Inför matchen, speltips & laguppställningar

Kampen om en Champions League plats fortsätter och Arsenal har enbart fyra matcher kvar för att hamna bland topp fyra.

Trolig laguppställning, Wolverhampton Wanderers

Patricio

Bennett – Coady – Boly

Doherty – Gibbs White – Neves – Moutinho – Jonny

Jimenez – Jota

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Sokratis – Koscielny – Monreal

MAitland-Niles – Guendouzi – Torreira – Kolasinac

Mkhitaryan – Iwobi

Aubameyang

Arsenals bristfälliga defensiv

Arsenal förlorade i deras senaste möte mot Crystal Palace i Premier League. Matchen öppnades genom att Christian Benteke nätade för Crystal Palace. När visslan gick blev matchresultatet 2–3 till Crystal Palace.

Skhodran Mustafi kan sägas ha utgjort den mest bristfälliga insatsen i hela matchen. Tysken gjorde ett misstag som ledde till mål och gav även en dålig defensiv insats i överlag. Detta är inte heller den första gången som Mustafi gör misstag på plan, utan har även gjort väldigt många misstag för att vara en back i Premier League. Arsenal har absolut inte råd för sådana misstag.

Aaron Ramsey och Hector Bellerin är fortsatt skadade men de goda nyheterna är att Xhaka, Maitland-Niles, Monreal och Lucas Torreira är tillbaka i spel efter korta skador och är redo att ta an de andra lagen med storm.

Wolverhampton Wanderers ligger på åttonde plats gällande spel på hemmaplan, vilket innebär att de inte är en engelsk sida att underskatta denna säsong.

Speltips

Arsenal har inte råd för fler misstag och är tvungna att vinna de fyra resterande matcherna för att få vara kvar i topp fyra. Topp fyra innebär ju Champions League. Tre av dessa fyra matcher kommer Arsenal att spela på bortaplan, medan en spelas på hemmaplanen Emirates Stadium.

Arsenal kommer tvingas att spela under hög press i denna match och därför skulle det varit smart ifall man hade spelare som har bra bollkontroll, passningar och fart, vilket i detta fall skulle kunna vara Mesut Özil och Aubameyang.

Vi tror inte Wolverhampton kommer att lyckas störa Arsenals bollinnehav genom sin press då Arsenal med störst sannolikhet kommer att sköta pressen fint.

Vi tror att Arsenal tar hem dagens vinst till oddset 2.62 på Bet365

  • Tips: Arsenal vinner
  • Odds: 2.62 på Bet365 (odds från kl.18:07, 24/4-2019)
  • Match: Wolverhampton Wanderers – Arsenal
  • Datum & tid: 24/4 kl.20:45
  • Arena: Molineux Ground