West Ham - Tottenham: Bäst odds och speltips på derbyt

Tottenham är med i striden om ligatiteln med bara fyra omgångar kvar. Chelsea ligger på en förstaplats och har tre poäng tillgodo på andraplacerade Tottenham. En fredagsmatch i Premier League är en helt perfekt avslutning på en jobbvecka och kicka igång helgen.

Det är ett hett derby mellan de två lagen från London. West Ham har inte särskilt mycket att spela för då de ligger på en 15:e plats för tillfället. En vinst kan visserligen ta laget upp på en tionde plats men mycket bättre placering än så kommer det inte att bli för West Ham.

Ett derby är alltid ett derby, West Ham kommer göra allt för att Tottenham ska bli avhängda i striden om ligatiteln. De vill visa att de kan slå ett av de bästa lagen i ligan och som alltid är känslorna starka i ett derby. Lika hett som det är mellan supportrar är det mellan spelare och ledare. Vi på sportal tror på en jämn match där West Ham kan ställa till det ordentligt för Tottenham.

Tottenham - West Ham

Vi tror på en halvskräll

Inte vore det en skräll om West Ham skulle vinna hemma mot Tottenham. Men ändå på något vis en halvskräll med tanke på hur mycket Tottenham har att spela för. Men det är just det som triggar West Ham till att göra en av deras bästa prestationer denna säsongen. Tottenham har dock visat upp en fin form och slog Arsenal i en viktig match förra veckan. En match som kändes väldigt avslagen från Arsenals sida där dom i princip lät Tottenham spela precis som dom ville.

Motståndet idag ser helt annorlunda ut och förvänta er två otroligt motiverade och taggade lag som kommer ställas mot varandra. Vi tror att matchen kommer avgöras med uddamålet och att det är West Ham som drar det längsta strået.

Vårt speltips: Vinst West Ham

Odds: 8.0

Bäst odds: bet365

West Ham - Tottenham

Spelvärt odds i ett genomtänkt speltips

West Ham har allt att vinna medans Tottenham har allt att förlora. Tottenham har inte vunnit ligan sedan 1961 och de vet hur mycket en ligatitel skulle betyda för klubben. De har all press på sina axlar från ledare, ledningen, supportrar och media. Det är upp till bevis om de klarar av den pressen idag.

West Ham har haft problem med målskyttet de senaste matcherna och skulle de få in ett relativt tidigt mål kommer självförtoendet snabbt komma tillbaka. Hur som helst kommer det att bli en härlig fredagsunderhållning.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]