West Ham - Manchester CIty: Inför matchen, speltips & laguppställningar

Manchester City färdas till London för att möta West Ham i Premier League.

Streama

Sugen på att se Manchester City möta West Ham på bortaplan? Bra, för då kan du göra det genom Viaplay.

Viaplay erbjuder alla medlemmar ibegränad tillgång till Premier Leagues alla matcher som visas denna säsong.

  • Match: West Ham – Manchester City
  • Datum & tid: 24:e november kl. 16:00
  • Arena: Londons Olympiastadion
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, West Ham

Fabianski

Zabaleta – Balbuena – Diop – Cresswell

Diangana – Obiang – Rice – Noble – Anderson

Arnautovic

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Kompany – Laporte – Delph

Gundogan – Fernandinho – Silva

Mahrez – Aguero – Sterling

Manchester City i skadekris

Manchester City fortsätter att imponera, som vanligt. Efter 12 spelade matcher ligger laget på förstaplats med 32 poäng. Laget har inte förlorat en enda match hittills i Premier League.

Det är skadekris. City tvingas inget annat än att lida på grund av avsaknaden av skadade Kevin De Bryne, Benjamin Mendy, Bernardo Silva och Nicolas Otamendi. Däremot är Gundogan tillbaka, och klubben tvingas gå vidare på det sättet. Detta innebär en svag bänk och Pep Guardiola tvingas tänka om ifall han vill uppvisa likformiga prestationer i Champions League.

Londons West Ham verkar ha kommit åter på banan efter 12 spelade matcher. Laget ligger för tillfället på 13:e plats, med 12 poäng.

Raheem Sterling verkar ha snott åt sig Leroy Sanés position som vänstermittfältare. Nu rivaliseras spelarna om positionen. Hittills har Sterling fått spela totala 862 minuter medan Leroy Sané endast fått vistats på plan i 503 minuter. Med ankomsten av Riyad Mahrez, förändrades Leroy Sané förmån om att vara en del av startelvan, istället sitter han nu frysandes på bänken och funderar på att lämna.

Speltips

Manchester City är onekligen det bästa laget i Premier League just nu, som därmed är svåra att slå. Dock är City inte lika starka för tillfället på grund av skador, jämfört med förr. Pep Guardiola har inte råd med ännu en skadad spelare och tvingas spela försiktigt genom att spelarna inte dribblar för mycket.

City förväntas ha mycket i bollinnehav och många skott på West Hams mål. Matchen kommer inte kännetecknas som en ankdamm, utan mer som ett målkalas för Citys del. West Ham kommer däremot att tvingas spela mycket på kontringar för att kamma hem sig ett mål.

Vi tror att Manchester City tar hem dagens vinst till oddset 1.25 på Bet365

  • Tips: Manchester City vinner
  • Odds: 1.25 på Bet365 (odds från 12:47, 24/11/2018)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]