Vitryssland – Sverige: Speltips & odds på VM-kvalet

Sverige åkte på en tung förlust mot Bulgarien i torsdagens match vilket ledde till att Frankrike tog över förstaplatsen i Grupp A. Men vi ligger fortfarande tvåa, tre poäng före Nederländerna och allt kommer avgöras under de tre sista matcherna. I denna texten kommer vi att dela med oss av ett speltips på Vitryssland – Sverige och även ta fram det bästa oddset.

Ett speltips på Vitryssland – Sverige fyller många funktioner. Man får inspiration till hur man kan spela och en annan synvinkel på matchen. Vi delar inte bara med oss av ett speltips, vi motiverar även varför det utvalda oddset är värt att spela på och våra tankar kring matchen mellan Vitryssland och Sverige.

Sverige firar mål mot Vitryssland i VM-kvalet

Bäst odds och speltips på Vitryssland – Sverige

Matchen spelas på bortaplan för Sverige och det är en match som de måste vinna. Även om det nödvändigtvis inte är helt kört om det nu inte skulle bli tre poäng så blir det en onödigt stor uppförsbacke.

Vi tror att matchbilden kommer vara liknande den mot Bulgarien i många aspekter. Där Sverige driver matchen fast i större utsträckning. Vitryssland är inte lika farliga på kontringarna som Bulgarien är och det kanske är tur med tanke på hur svajigt Sveriges försvarsspel var i torsdags.

  • Vårt speltips: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 2.00
  • Spelbolag: Unibet

Det är väldigt viktigt för Sverige att göra mycket mål i matcherna mot Vitryssland och Luxemburg för att skapa sig ett så bra läge som möjligt inför mötet mot Nederländerna. Det kan vara målskillnad som avgör om Sverige får sin direktplats till VM eller inte.

Av den enkla anledningen att det kommer vara Sveriges målsättning att göra mycket mål har vi valt att spela på över 2.5 mål i matchen. Förhoppningsvis ser vi inget mål för Vitryssland och istället en stabil seger med minst tre bollar för Sverige.

Det första mötet i VM-kvalet mellan Vitryssland – Sverige slutade med en enkel 4-0 seger för svenskarna. En upprepning hade stillat nerverna något inför Sveriges jakt på den åtrovärda VM-platsen.

Firandet av ett mål i krossen mot Vitryssland

Hitta bäst odds på Vitryssland mot Sverige

Det bästa oddset enligt oss är att det blir över 2.5 mål i matchen. Givetvis hade vi gärna spelat på att Sverige vinner matchen, men oddset för det är inte tillräckligt högt för att kännas värt att spela på. Men över 2.5 mål i matchen till 2.00 i odds är bra mycket bättre och det bästa oddset enligt oss.

För att hitta det högsta oddset på specifika matcher kan man använda sig av en oddsjämförelse av de bästa oddsen online. Ett bra sätt att få en god överblick över de olika spelbolagen och hur de satt oddsen på matchen. Glöm inte att ta del av och jämföra sportbonusar på fotboll för att få ut så mycket som möjligt av ditt spelande.

Det är bara att hålla tummarna för Sverige som vi hoppas kan skaka av sig den tunga förlusten mot Bulgarien. Sedan ta nya krafttag inför matchen mot Vitryssland. Så håll tummarna för mycket mål och att de givetvis görs i Sveriges favör.

Missa inte att följa matchen från VM-kvalet via live stream. Har du ingen möjlighet till det kan du se resultatet och matchhändelser via livescore för fotboll.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]