Veckans tipskupong – Champions- & Europa League v. 47

I veckan så kommer det att spelas fotboll från de två största europeiska turneringarna. Det innebär att vi kan vänta oss matcher från både Champions League och Europa League. I vårt speltips så har vi samlat tre matcher i samma kupong.

Detta för att kunna skapa en ”högoddsare” som förhoppningsvis är med oss under hela veckan.

I vår tipskupong har vi nämligen tagit med en match för alla tre dagar som dessa matcher kommer att spelas på.

Speltips för veckans matcher

Här ser du enkelt vilka matcher som vi valt att tippa på. Vi tror att det är dessa tre matcher som även kommer ha störst intresse för oss i Sverige.

Om du tycker våra speltips speglar den bilden du har för de tre matcher som ska spelas så rekommenderar vi dig att rygga vår betting. Vi har själva lagt vårt tipskupong inne hos bet365.


Borussia Dortmund – Tottenham

Första matchen ut i vårt speltips för Europa League och Champions League är Dortmund mot Tottenham.

Matchen kommer att spelas på tysk mark, vilket självklart gynnar Borussia Dortmund som har sin klassiska ”gula vägg” i ryggen. Den tror vi kommer spela en viktig och avgörande roll inför matchen mot Tottenham.

Dortmund har dessvärre inte hittat den form som vi är vana vid, samtidigt som Tottenham bjuder på en spelartrupp som kan vara den bästa på länge. Det är helt klart en tajt match att spela resultat på. Därför kommer vi istället satsa på hörnorna.

Dortmund måste framåt, samtidigt som Tottenham säkert inte kommer slarva bort något i onödan. Tottenham är nog ganska nöjda med ett oavgjort resultat på bortaplan mot Borussia Dortmund. Därför tror vi att matchen kommer sluta med under 10 hörnor.

  • Speltips: -10 hörnor i matchen
  • Odds: 2.10

Juventus – Barcelona

En gruppfinal väntar under den 22/11 mellan Juventus och FC Barcelona. Här gäller det för Juventus att vinna matchen för att ha en chans på första platsen i grupp D.

FC Barcelona är å andra sidan nog ganska nöjda med att spela oavgjort. Vilket bäddar för en match där Juventus kommer att hålla i taktpinnen, och FC Barcelona får kämpa för att hålla emot anfallsvågorna.

Vi tror att matchen kommer gå den väg som FC Barcelona allra helst vill. Däremot är vi osäkra om Juventus kommer gå såpass offensivt så de skapar ytor som spelarna i FC Barcelona kan utnyttja. Därför kommer vi ”safea” lite genom att gardera oss på en X2:a.

  • Speltips: X2 (Oavgjort eller vinst till FC Barcelona)
  • Odds: 1.33

Östersunds FK – Zorya Luhansk

¨ Segertåget Östersunds FK har imponerat på alla som följer Europa League. Att leda gruppen med endast två matcher kvar att spela var det ingen som trodde skulle hända på förhand. De må leda gruppen, men det med knapp marginal.

Efter Östersund så jagar samtliga lag som finns med i grupp J i Europa League. Östersund har nu chansen att koppla ett grepp om fortsatt spel i Europa League. Då krävs en vinst mot Zorya Luhansk från Ukraina.

Självklart kommer vi spela på att turen håller i sig för Östersund. Det blir en rak etta!

  • Speltips: 1 (Östersund vinner)
  • Odds: 1.75