Växjö Lakers - Malmö IF: Speltips från slutspelet i SHL

Efter ett långt grundspel så har vi nu kommit fram till slutspelet av SHL, och nu ställs allt på sin spets. Vi följer matcherna & uppdaterar läsare kring live streams & speltips inför en av matcherna.

Intresset inför den stundande matchen mellan Växjö Lakers – MIF Red Hawks kommer garanterat bli en publikfavorit. Både på arenan och ute bland hockey streams på nätet.

Se till att du redan nu har klart för dig vilka du tror kommer att vinna matchen och placera ditt odds redan idag. Det kommer garanterat krydda på den spänning som redan finns för slutspelet i SHL.

  • Start: Den 17/3-2017, kl. 19:00
  • Arena: Vida Arena
  • Visas hos: CMore sport

Vem tar hem första kvartsfinalen?

Likt som tidigare år så kommer kvartsfinalerna att avgöras i samband med att maximalt sju matcher kommer att spelas. Det lag som vinner flest matcher av dessa sju blir klara för att spela vidare i SHL.

Den första kvartsfinalen som spelas mellan Växjö Lakers och Malmö IF tror vi kommer bli en match där man känner på varandra väldigt mycket. Vilket kommer skapa en matchbild som kommer vara smått avvaktande till en början.

Oroa dig inte!

Hela matchen, samt de resterande kvartsfinalerna kommer garanterat inte vara fattiga på dramatik. Båda lagen kommer naturligtvis göra allt för att för att ta sig vidare mot semifinaler, och därmed fortfarande ha chansen att vinna SM-guld 2017.

Frågan är bara vilket lag som kommer att ta kommandot över kvartsfinalerna som ska spelas. Vi har favoriterna Växjö Lakers som gjort en minst sagt bra säsong, och lyckades vinna hela grundserien i Sverige. De ställs mot nykomlingarna Malmö IF som med stor säkerhet trivs med att vara underdog.

Med tanke på att det är första matchen lagen emellan, så anser vi att det är just under denna match som MIF har störst chans att vinna mot Växjö Lakers. Dessutom har vi svårt att motstå de odds som finns på att MIF Red Hawks kan plocka hem segern.

Vi kommer därför spela på ett 3-vägs matchspel där vi tippar Malmö IF som vinner. Det leder till att vi får ett speltips som är värt hela 3.10 i odds.

  • Speltips: MIF Red Hawks vinner matchen
  • Odds: 4.25
  • Bästa oddset: bet365

Se SHL!

Det finns goda chanser för dig att kunna streama slutspelet. Vi har en guide som låter dig att se SHL hockey streams. Där kan du läsa mer om vad som krävs för att du ska kunna streama online.

Vi tror helt klart att det finns många i Sverige som är intresserad av att ta del av våra knep. Genom att göra det så kan du spara massor av pengar som du annars hade lagt på att skapa ett konto hos någon av de streamingsidor som tar betalt för att visa sin live streams med sport.

Det är inte bara inom ishockey eller SHL som du kan streama ifrån. Runt om på nätet finns det massor av sporter och ligor som visas helt med hjälp av oss.

Enligt oss så får man alltid den bästa upplevelsen av ett sportevenemang om du kan se matchen live, samtidigt som du har placerat en spelkupong.