Växjö Lakers – Frölunda HC: Speltips och bäst odds på matchen

Både Frölunda och Växjö är båda två tippade att ta SM-guld. Det är två riktigt bra lag som absolut har ambitioner att gå hela vägen. Nu möts de för första gången denna säsongen i en träningsmatch. Vi har tagit fram ett speltips med det odds vi tycker är bäst. Läs mer om det längre ner i vårt speltips på Växjö mot Frölunda.

Enligt tränarna är Frölunda favoriter till SM-guldet. De fick fem röster när alla 14 huvudtränare fick rösta om vilket lag de tror går hela vägen. Tvåa kom Växjö med tre röster. Detta är alltså tränarnas huvudkandidater som ger oss ett litet smakprov på vad som komma skall inför säsongen. I vårt speltips ger vi en genomgång om vad vi kan förvänta oss av matchen.

Växjö Lakers tackar publiken efter match

Speltips på Växjö Lakers – Frölunda HC ikväll

Matchen kommer garanterat att bjuda på väldigt sevärd hockey. De båda lagen placerade sig högt på vår ranking över SHL-lagen inför säsongen 17/18. Vissa spelare i de båda lagen har visat fantastisk form under säsongen. Tänker framförallt på Ryan Lasch som gjort tio poäng på fyra matcher.

Han kommer vara på alerten ikväll men sin snabba och skickliga spelstil. En spelare i Växjö som vi kan rekommendera att följa innan hans NHL-äventyr börjar är Elias Pettersson. Han var en av de två svenskar som valdes topp tio i NHL-draften i somras.

  • Vårt tips: Över 5.5 mål i matchen
  • Odds: 2.40
  • Spelbolag: bet365

Precis som speltipset på Örebro – Brynäs igår väljer vi att spela på över 5.5 mål i matchen. Gårdagens odds satt som det skulle och vi fortsätter på den inslagna vägen.

Båda lagen är väldigt målfarliga och kommer i en träningsmatch att lägga väldigt mycket krut framåt. Om inte de båda målvakterna storspelar känns det spelet väldigt bra. Speciellt när vi får oddset 2.40.

Växjö mot Frölunda i kamp om pucken

Bäst odds på hockey

När man ska spela på hockey kan man använda sig av oddsjämförelser online. Det innebär att du letar upp ett spel du känner dig bekväm med. Sedan söker du med det spelet och ser vilket spelbolag som erbjuder bäst odds.

Det är ett bra sätt att ibland få upp oddset ett lite snäpp. Det spelbolag vi valt idag ligger allt som oftast i toppen när det gäller de bästa oddsen. Det är därför fördelaktigt att ha ett konto hos bet365.

Det finns även möjlighet att spela på live odds hos bettingbolaget. Live odds innebär att man spelar på odds live under matchen. Något som har blivit väldigt populärt de senaste åren med tanke på att man ofta kan streama hockey samtidigt.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]