Vårt tips på kvalmatcher till Allsvenskan & Superettan: Odds – 14,40

När vi kollar närmare på vilka matcher som finns i de två kval till Allsvenskan, respektive Superettan. Då ser vi två jämna matcher där lagen kommer göra allt för att spela i så hög division som möjligt 2017.

Kvalmatchen till allsvenskan spelas mellan Halmstads BK och Helsingborgs IF. Första matchen spelas den 17 november på Örjans Vall.

Kvalet upp till Superettan kommer göras upp mellan Vasalunds IF och Syrianska FC. Denna match spelas dagen innan det allsvenska kvalet.

Vi tror oss ha rätt kupong för att kunna spela hem pengar på ett odds på hela 14.43 x pengarna. Se till att du lämnar in din tipsrad innan kvalmatcherna startar!

Halmstads BK – Helsingborgs IF

Två lag som vill göra det så bekvämt för sig som möjligt inför returmötet på Olympia. Helsingborgs IF kommer troligen gå för fullt och hoppas göra mål framåt.

Halmstads BK är desperata efter att ta poäng i matchen, en förlust på Örjans Vall bäddar inte för en trevligare sammandrabbning nästa gång.

Du kan läsa ett helt speltips om denna match. Vi har i ett annat inlägg granskat den sista, och viktigaste matchen på säsongen för både Halmstads BK och Helsingborgs IF.

Läs – Speltips Helsingborgs IF – Halmstads BK: Kvalmatch till Allsvenskan

Sammanfattningsvis tror vi att båda lagen kommer att göra mål, men att det är Helsingborgs IF som plockar hem matchen.

Syrianska FC – Vasalunds IF

Även vilket lag som ska spela i Superettan nästa säsong ska avgöras. Här har ett förhållandevis blekt lag chansen att ta klivet upp till fotbollens finrum. Vasalunds IF kommer naturligvis hungriga till matchen.

Syrianska FC har det mesta som talar för sig. Spelartruppen har hunnit reparera sig, och endast ett fokus inför matchen mot Vasalunds IF finns i spelarna.

Syrianska FC ska plocka hem denna match. Dessutom kommer de tänka extra noga på att inte göra några misstag bakåt. Det kan straffa sig ordentligt att göra misstag i kvalmatcher, speciellt på hemmaplan.

Därför tror vi att Syrianska FC kommer att vinna med minst två mål, men inte heller släppa in något.

Spelar vi på att Syrianska FC ska vinna, och inte heller släppa in något så får vi 2.62 i odds i skrivande stund.

syrianska-fotboll-superettan

Tipskupong

För att förtydliga vårt spel så har vi valt att ge dig tipskupongen här. Vi lämnar in följande resultat på följande matcher.

Halmstads BK – Helsingborgs IF:

Helsingborgs IF vinner, och båda lagen gör mål – Odds: 5,50

Syrianska FC – Vasalunds IF:

Syrianska FC vinner, och båda lagen gör inte mål – Odds: 2,62

Detta ger oss ett sammanlagt odds på 14,43 inne hos Bet365!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]