Ungern - Sverige: Live stream, speltips & laguppställning

Sveriges damlandslag VM-kvalar ikväll, och platsen för detta är Szombathely, motståndet Ungern.

Om du egentligen var ute efter att streama Sverige – Ungern från VM i handboll år 2019, då ska du följa denna länk.

  • Match: Ungern – Sverige, VM-kval, damer
  • Datum & tid: Torsdag den 5 april, kl. 18:00
  • Arena: Rohonci úti stadion, Szombathely
  • Stream: CMore

Sveriges damlandslag har än så länge gått starkt i VM-kvalet, och leder gruppen med tre vinster av tre möjliga. En inledande seger med 3-0 mot grannarna Danmark följdes upp av 2-0 mot Kroatien och därefter 5-0 mot Ungern. Det mesta tyder alltså på att vi får se Sverige i VM.

Ikväll är det dags för den fjärde kvalmatchen, när Sverige rest till Szombathely i västra Ungern, för att möta de rödklädda på deras hemmaplan.

Till skillnad från Sverige står Ungern helt utan vinst i kvalet, och då har Ungern ändå spelat en match mer än oss. Ungern har resultatraden 0-1-3, och ligger med detta på sista plats i gruppen. Målskillnaden 3-14 är knappast imponerande den heller.

Svensk storseger senast

Sverige och Ungern har faktiskt redan mötts i detta VM-kval, i oktober 2017. Då var det Sverige som gick segrande ur matchen, efter en övertygande seger med 5-0.

Vi tror inte att Ungern kommer att ha någonting att sätta emot när de svenska damerna sätter fart, och tänker spela på svensk seger.

Oddssättarna håller onekligen med, och oddset 1.05 på Sverige att vinna matchen talar sitt tydliga språk. Men att kunna vinna 1.05 gånger sin insats är inget roligt spel, och vi har hittat ett spel som ger åtminstone någorlunda bättre utdelning.

Vi tror att Sverige kommer att vara fullständigt överlägsna ungrarna, och tänker spela Sverige att leda i halvtid och vinna i full tid. Det spelet finner ni till oddset 1.33, på Bet365.

Tabell VM-kval damer

1 Sverige 3 10-0 9

2 Danmark 3 10-4 6

3 Ukraina 2 2-1 4

4 Kroatien 4 3-9 2

5 Ungern 4 3-14 1

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]