Tyskland - Spanien: Speltips på U21 EM-finalen

Den bästa backlinjen i turneringen mot ett aggressivt och kreativt anfallsspel. Spanien besegrade Italien med 3-1 i semifinalen och hade i det stora hela matchen under kontroll. Det är inga tvivel om att Spanien är värdiga finalister i U21 EM 2017. Detsamma gäller Tyskland även om det var på håret mot England som man besegrade efter en spännande straffläggning.

Många hyllar Spaniens backlinje och höjer den så högt som turneringens absolut bästa, det blandat med fem riktigt offensiva spelare på planen skapar ett mardrömsmotstånd. Tyskland har spelat ett aggressivt försvarsspel under turneringen och det är något som fungerar ypperligt hittills. Deras offensiva spelare är kreativa och har näsa för målet. Hur dessa två lagen kommer matcha varandra kan ni läsa mer om i vårt speltips här nedan.

Spanien U21 EM 2017

Speltips på Tyskland – Spanien U21 EM

När man var liten och spelade diverse olika cuper i olika sporter jämförde man sitt motstånd på ett visst sätt. Slog lag 1 lag 2 och man själv slog lag 1 och skulle senare möte lag 2. Då var det självklart att man skulle slå lag 2. Italien slog Tyskland i gruppspelet, Spanien slog Italien i semifinalen, alltså borde finalen redan vara klar där vi ser Spanien som mästare.

Men riktigt så funkar det inte i praktiken, framförallt inte i en EM-final. Även om det kanske ger en liten hint om vilken nivå lagen ligger på är det så små marginaler som spelar roll. Spanien är favoriterna i mötet men räkna med att Tyskland kan skaka om spanjorerna rejält. Deras kreativa och bra avslutare kan få in ett tidigt mål och sen spela på det.

Vassa kontringar och snabba spelvändningar är något som Tyskland visat upp. Detta tack vare deras aggressiva fösvarsspel där de gärna ligger högt up och tidigt sätter press för att stressa fram misstag. För att hålla tätt bakåt för Spaniens del gäller det att backlinjen gör sin bästa matmch i turneringen hittills. Tyskland kommer ta vara på de chanser som ges.

  • Vårt speltips: Vinst Spanien
  • Odds: 1.85
  • Spelbolag: bet365

Tyskland U21 EM 2017

Följ U21 EM finalen via live stream

Detta är en match som kommer bli otroligt nervkittlande att följa via live stream. Hur du går tillväga för att hitta en live stream hjälper vi dig med. Läs vår artikel om hur du ser U21 EM finalen mellan Tyskland – Spanien via live stream.

Där får du reda på allt du behöver veta för att kunna se matchen som även sänds på Kanal 5. Nu är det bara att hålla tummarna för att Spanien gör vad som krävs så att oddset sitter.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]