Turkiet - Sverige: Troliga startelvor, inför matchen och speltips

Trolig laguppställning, Turkiet

Bolat

Celik – Söyüncü – Aziz – Kaldirim

Tekdemir – Yokuslu

Ünder – Özyakup – Calhanoglu

Tosun

Skador: Berkay Özcan, Gokhan Akkan, Sener Özbayrakli, Yusuf Yazici

Avstängningar:

Trolig laguppställning, Sverige

Olsen

Lustig – Lindelöf – Granqvist – Augustinsson

Durmaz – Ekdal – Larsson – Hiljemark

Claesson – Berg

Skador: Pontus Jansson, Emil Forsberg

Avstängningar:

Se Turkiets och Sveriges trupper här

  • Match: Turkiet – Sverige, Nations League, Grupp B
  • Datum & tid: Lördag 17 november, 18:00
  • Arena: Konya Büyüksehir Belediye Stadyumu, Konya

Sverige måste ta tag i taktpinnen

Med endast en poäng såhär långt i Grupp B i Nations League står Sverige och stampar. Tabelltvåan Turkiet har tre poäng efter lika många matcher och kan sticka iväg från svenskarna vid vinst. Men detta ska bortalaget försöka hejda i denna match. Ska målen för Sverige trilla in i denna match eller inte?

Sedan VM-succén där laget kom till kvarsfinal har det gått trögare. Sverige har inte vunnit en enda match på de senaste fem försöken, vilket är oroande för självförtroendet, medan Turkiet har en vinst och två förluster i Nations League hitintills. Tre poäng är i mötet mot Sverige som slutade i en 2-3 vinst på Friends Arena.

Om du vill streama matchen eller vill veta på vilken kanal du kan se matchen på kan du läsa här Streama Turkiet – Sverige.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Speltips

Turkiet har en viss fördel i denna match på grund av att de vann i föregående möte och har hemmaplan. Dock är Sverige kollektivt ett bättre lag är turkarna och har verktyg för att vinna matchen. Vi tror att detta kommer att sluta i ett oavgjort resultat efter en jämn match. Oddset oavgjort 3.30 finns att lägga på Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]