Tottenham - Watford: Live stream, speltips & laguppställning

Tottenham tar emot Watford. Hemmalaget slåss för att behålla Champions League-platsen, bortalaget för att säkra Premier League-kontraktet.

Live stream Tottenham – Watford

Det är väldigt enkelt att streama Manchester United – Arsenal. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto på Viaplay, och där betala 399 kronor i månaden. Du får tillgång till alla matcher från Champions League, Premier League, Serie A och La Liga, det vill säga all fotboll europeisk fotboll av hög klass. Du kan dessutom dela kontot med en vän, och därigenom bara betala halva kostnaden. Det går nämligen att ha igång två strömmar samtidigt.

  • Match: Tottenham – Watford, Premier League
  • Datum & tid: Måndag den 30 april, 21:00
  • Arena: Wembley, London
  • Streama Premier League

Toppen mot botten

Tottenham har gjort en ganska stark säsong, men dalat en aning på slutet. Det som var ett säkert försprång på Chelsea är nu bara 2 poäng, sedan ”Spurs” åkt på två raka poängtapp. Tottenham har dock en match mindre spelad än Chelsea, och vinner man idag är avståndet ned till Chelsea ändå hyfsat behagligt.

Watford ligger på 13:e plats, och har med tre återstående omgångar sex poäng till godo på nedflyttningsplatserna. En hyfsat bekväm situation alltså, men laget vill ta de sista poängen som krävs för att säkra kontraktet.

Watford har inte vunnit mot Tottenham på 30 år. Klubbarna har dock inte mötts varje år under dessa 30, men 13 matcher utan Watford-seger har det hunnit bli.

Trolig laguppställning, Tottenham

Lloris
Trippier – Sánchez – Vertonghen – Davies
Dier – Dembélé
Eriksen – Alli – Heung-Min
Kane

Skador: Harry Winks
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Watford

Karnezis
Janmaat – Mariappa – Kabasele – Holebas
Deoucouré – Capoue
K. Femenía – Hughes – Richarlison
Okaka

Skador: Tommie Hoban, Nathaniel Chalobah, Tom Cleverley, Gerard Deulofeu, Stefano Okaka, Younes Kaboul (tveksam), Sebastian Prödl (tveksam), André Carrillo (tveksam), Troy Denney (tveksam), Roberto Pereyra (tveksam)
Avstängningar: –

Speltips

Det är ett väldigt formsvagt Watford som kommer till Wembley ikväll. Watford har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher, och på dessa sex matcher har man bara gjort mål i två.

Watford lider dessutom av oerhört många skador – särskilt i offensiven – och känns rätt uddlösa för tillfället.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]