Tottenham - Liverpool: Inför matchen, speltips & laguppställning

Streama

Om du vill titta på dagens match Tottenham mot Liverpool online kan du göra det på Viaplay!

Viaplay ger alla som har ett konto hos dem förmånen att se alla Premier League matcher.

  • Match: Tottenham-Liverpool, Premier League
  • Datum & tid: Söndag den 15:e september, 13:00
  • Arena: Wembley Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Tottenham

Vorm

Alderwiereld – Sanchez – Vertonghen

Tripper – Eriksen – Dier – Dembélé – Davies

Moura – Kane

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Milner – Wijnaldum – Keita

Salah – Firmino – Mané

Ingen militärtjänstgöring för Son

Åter dags för Premier League, efter ett internationellt uppehåll. Dagens Premier League inleds med rysaren Tottenham mot Liverpool. Denna hisnande match kommer att spelas på Wembley Stadium.

Son Heung-Min har återvänt från ett drama med sitt land Sydkorea. Det handlade om militärtjänstgöring som han potentiellt kunde slippa att medverka inom på ett villkor: Vinn de asiatiska spelen. Som tur vinner Sydkorea finalen mot Japan, och både Son och Tottenham kan äntligen pusta ut. Son har missat Tottenhams fyra första matcher och idag lär vi se Son hoppa in sent i matchen.

Tottenham vann häromdagen mot Manchester United med 3-0 på bortaplan, men förlorade sin senaste match mot Watford. Mot Manchester United var Tottenham effektiva på att sätta sina målchanser genom kontringar. Tottenham lär göra likadant mot Liverpool. Mot Watford lyckades inte Tottenham hitta sig själva under matchens gång.

Liverpool är fortsatt starka i Premier League. De har vunnit alla sina fyra första matcher och ligger först på tabellen med 8 mål i målskillnad. I tre av dessa matcher är det Sadio Mané som fortsätter att glänsa som matchens lirare. Detta år kan bli något speciellt för Mané.

Speltips

Tottenham och Liverpool har en liknande spelstil. Båda är effektiva på kontringar och skickliga på att stjäla boll genom en hög press. Denna match kommer vara fylld med spänning och kontringar. Båda lagen förväntas inför denna match att spela offensivt och aggressivt. Tottenham kommer att försöka hålla i bollen så mycket som möjligt, men det är inget problem för Liverpool som kommer överraska dem när de minst anar.

Liverpool har inlett denna säsong starkt och har både förmåga och självfortroende för att vinna Premier League. Tottenham däremot förlorade sin senaste match mot Watford vilket indikerar svaghet som de behöver jobba på.

Vi tror att Liverpool vinner denna match till oddset 2.30 på Bet365

  • Tips: Liverpool vinner
  • Odds: 2.30 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]