Tottenham - Juventus: Speltips & Odds i Champions League

Då var vi på det igen. Efter gårdagen aningen oväntade reultat(0-0 på Anfield och 1-2 på Parc Des Princes) så vänder vi nu blickarna mot kvällens matcher. Matchen som vi ska titta lite närmre på är den mellan Tottenham – Juventus. Vi kommer i sedvanlig ordning komma med analyser, odds och förhandstipp kring de här supermötet.

Tottenham – Juventus

  • Matchstart: 20:45
  • Plats: Wembley, London
  • Liga: Champions League
  • Speltips: Över 9 hörnor i matchen, Kane att göra mål, under 5,5 kort i matchen
  • Odds: 6,15

I första mötet nere i Turin så gjorde engelsmännen en riktigt bra insats. Som underdog gick man ut på Juventus Stadium och spelade helt utan respekt. Stundtals var man helt dominerande. Man hamnade tidigt i underläge men istället för att få panik så spelade man sig metodiskt in i matchen och efter halvtimmen så var det i princip Tottenham för hela slanten.

Publiken på Juventus Stadium buade stundtals ut sitt lag i andra halvlek då det var Tottenham som styrde och ställde. I slutändan var 2-2 relativt rättvist, hade matchen varat i 10 minuter till så tror jag Tottenham hade åkt hem till öarna med en seger.

Tottenham

Mauricio Pochettinos Tottenham är ett otroligt välbyggt och balanserat lag som spelar en väldigt tilltalande fotboll. Sedan argentinarens ankomst till klubben 2014 så har han byggt upp något stort. Även om inga titlar har erövrats så har han byggt upp Tottenham till ett lag som alla motståndare fruktar. För varje år har Londonlaget blivit lite bättre. Han har byggt ungt, smart och långsamt.

På detta metodiska sätt och med relativt små ekonomiska medel har han gett klubben en stabil, trygg grund att stå på. Laget har kvalite på varje position, på varje lagdel och de viktigaste av allt – alla gör jobbet, alla följer instruktionerna. Pochettino är den moderna tränaren personifierad. Hans känsla för den offensiva fotbollen, hans stenhårda vilja att återerövra boll, hans diciplinerade defensiv samt hans taktiska dispositioner gör han till en tränare av rang.

Som sagt så fattas titlarna men hela organisationen Tottenham skyndar långsamt vilket storklubbar som Manchester och Liverpool kan lära av. Även om man vill vinna titlar så är prio ett att på sikt bli världsledande. Man har en ung tränare med unga, extremt talangfulla spelare som har framtiden för sig.

Ikväll har man gett sig själv förutsättningarna att slå att stora mäktiga Juventus vilket bara i sig skulle ge klubben en högre status för spelare och tränare världen över. I ligan ligger man 4:a och ser ut att spela Champions League även nästa år. Man kommer in till kvällens match med tre raka segrar i liga och cupspel. På skadefronten ser det också bra ut och Pochettino kan mönstra en stark elva.

Möjlig startelva Tottenham:(4-5-1)

Lloris
Aurier Sanchez Vertongen Davies
Eriksen Dier Dembele Alli Son
Kane

Juventus

Stormakten Juventus är lite i brygga. Efter att ha tappat en klar ledning på hemmaplan mot ett starkt Tottenham har man nu satt sig en en tuff sits. Som Juventus supporter han man de senaste åren varit bortskämd, men två Champions League finaler och sex raka ligatitlar. Åren med Moggi och mutskandalerna är ett minne blott och Juventus är åter tillbaka som en av Europas ledande lag.

Med detta sagt så kan kvällens 90 minuter på Wembley vara avgörande för hela Turinklubbens säsong. Får man respass ikväll så är det ett misslyckande, oavsett motstånd. En klubb som Juventus skall inte missa en kvartsfinal punkt. I ligan ser det mer ovisst ut än på länge där Napoli(som lett ligan i princip hela säsongen) ser otroligt starka ut och Scudetton kan lätt glida Juventus ur nävarna. Så det är mycket som står på spel ikväll och jag vet inte riktigt om Juventus kommer klara av det här.

Det är ett mycket starkt Tottenham som väntar ikväll och det krävs en topprestation om man ska gå vidare. Sedan 2-2 mötet mot Tottenham så har Juventus tre raka segrar i ligan och ligacupen där alla matcherna slutat 1-0. Både Dybala och Higuain verkar speldugliga och är givetvis ett lyft, Mandzukic däremot är lite mer tveksam. I övrigt förfogar Allegri över en frisk trupp.

Möjlig startelva Juventus:(4-3-3)

Buffon
Barzagli Benatia Chiellini Sandro
Khedira Pjanic Matuidi
Dybala Higuain Mandzukic

Om man ska förutse en matchbild så känns de rent spontant som att matchen kommer öppna ganska försiktigt. Även om Tottenham av natur inte backar hem(inte bra på de heller för den delen) så tror jag inte vi kommer få se en tokoffensiv. Juventus vet också att det räcker med 1-0(likt deras tre senaste matcher) och att man har 90 minuter på sig att lyckas.

Tottenham kommer ha det mesta av bollinnehavet och Juventus kommer bita till på omställningar. ”Hemma” på Wembley är Tottenham starka och man tror verkligen på detta. Jag tror att Tottenham kommer skapa tillräckligt men chanser för att Kane ska smälla dit en balja. Jag kommer gå för ett multispel som man kan göra på Bet365 – följande delar är med i multispelet:

  • Över 9 hörnor i matchen
  • Harry Kane att göra mål
  • Under 5,5 kort i matchen

Det sammanlagda oddset blir 6,15 och är hämtade från Bet355 – världen största bettingsite.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]