Tottenham – Chelsea: Speltips & bäst odds i Londonderbyt

Under en säsong som vi följer i Premier League så har vi äran att få följa med i flera heta derbyn. Inte minst de matcherna som spelas mellan London-lagen.

Det första Londonderbyt lät sig inte vänta länge. Redan i omgång två så kommer vi bjuda på ett derby mellan Tottenham Spurs och Chelsea FC.

Här kommer vi att hjälpa dig med ett speltips, samt visa dig vägen till de bästa oddsen för vårt tips i Premier League. Kopiera gärna vårt bettingtips för att spela med hela 10.00 i odds på matchen!

unibet oddsboost erbjudande

Spela på Chelsea – Få 10.00 i odds

Vårt speltips i Premier League kommer denna gång att styras mer av ett erbjudande än vad vi normalt sett brukar göra. Det indikerar på att det finns ett riktigt bra erbjudande att hämta ute på nätet.

Detta erbjudande kommer låta dig spela på bästa oddsen online på att Chelsea vinner över Tottenham Spurs. Denna kampanj finns nu att använda sig av på Unibet. En spelsajt som gärna väljer att erbjuda sina spelare denna typ av oddsboostar.

Att tippa Londonderbyt till Chelsea FCs fördel känns heller inte dåligt. Trots att båda lagen har goda chanser att vinna, eller dela poängen, så tycker vi ändå att det finns en liten fördel för Chelsea.

Tidigare i år så har lagen drabbat samman två gånger. En gång i FA-cupen, då Chelsea vann övertygande med 4-2. Dessutom har de spelat en gång i Premier League. Då var det Tottenhamn som vann med 2-0.

Lagen ser ut att ligga på samma nivå i skrivande stund, och så här tidigt i Premier League kan vi inte redan nu avgöra hur deras spelrformen ser ut för lagen i London.

Vi kommer hur som helst ta chansen att vinna ett matchspel värt 10 x din insats. Det är inte ofta som vi kan hitta såpass värdefulla erbjudanden i fotbollen i England.

Se till att du lägger in din tipskupong för helgens match mellan Tottenham – Chelsea redan nu. Då kan du istället lägga tid och fokus på att hitta en Premier League stream till matchen. Detta för att du ska kunna följa den match du tippar på live.

londonderby

Så fungerar oddsboosten

Om du behöver mer klarhet i om hur detta erbjudande fungerar så kommer vi hjälpa dig. Här kommer vi steg för steg gå genom hur denna oddsboost på Premier League fungerar.

Erbjudandet inne hos Unibet kommer endast vara riktat till de spelare som inte tidigare har ett registrerat spelkonto hos spelsidan.

De förhöjda oddsen inför Tottenham Spurs och Chelsea kommer därför endast vara möjligt för nya spelare att använda sig av.

Hämta nu!

  • Gå vidare till Unibet
  • Skapa ett nytt spelkonto (mellan 14-20 augusti)
  • Lägg ett spel på exakt 50 kr på att Chelsea vinner mot Tottenham
  • Vid eventuell vinst så kommer en vinst på totalt 400 kr betalas ut.

Behöver du mer hjälp kring hur detta erbjudande fungerar på odds i Premier League. Då finns det ännu mer information att ta del av väl inne hos Unibets oddssida.

Londonderbyt är ett av många heta fotbollsderbyn & hatmatcher inom fotbollen. Läs gärna mer om derbyna runt om i Europa.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]