Torino – AC Milan: Klarar Milan sig på bortaplan?

Vi kollar in de matcher som finns i Serie A, och vårt intresse fastnade för matchen mellan Torino-AC Milan. Du kan se till att streama matchen inne hos bet365. Där har de nämligen sett till att erbjuda massor av fotboll från Italienska ligan.

Avspark för matchen kommer att ske den 16 januari, klockan 20:45. Bet365 kommer att öppna sin live stream cirka 5 minuter innan matchen, så se till att du har förberett ditt konto till dess.

Matchen är inte bara rolig att se, den är även viktig för båda lagen. AC Milan är mycket sugna på att jaga sina konkurrenter i toppen av tabellen.

Avspark: Den 16/1, kl: 20:45
Arena: Stadio Olimpico
Visas hos: Bet365

Vi gissar på en Torino!

Det är många som räknar med att AC Milan kommer att plocka hem vinsten, men vi tror inte matchen blir så enkel. Att spela mot ett formstarkt Torino som har fördel av hemmaplan är svårt.

Hittills har Torino varit ett lag som har förvånat fotbollsexperter i Italien. Laget ligger just nu på en 8:e placering i Serie A, vilket får anses som en bra insats.

Poängdifferensen mellan Torino och Milan är just nu endast 7 poäng. Ett avstånd som Torino nu har chansen att minska. Har de rätt motivation för att vinna matchen så anser vi att det är fullt möjligt.

AC Milan har en stor press från sina supportrar världen runt. Denna press har varit svår för Milan att hantera, vilket vi kunnat se i flera av deras matcher tidigare i Serie A.

Därför kommer vi att Torino inte bara kommer att ta poäng, utan vi tror även att de plockar hem samtliga poäng i matchen mot AC Milan.

  • Vårt speltips: Torino vinner matchen
  • Odds hos Bet365: 2.37

Strema fotboll från Serie A!

Inne hos bet365 så kan du både spela på odds, och streama fotboll som du vill se online. Det är perfekt för dig hela tiden vill hålla dig uppdaterad med italiensk ligafotboll.

Det allra bästa knepet för att streama Serie A & live är att skapa ett konto hos Bet365, eller Unibet. Dessa två kombinerade streamingtjänster och bettingsajter hjälper tusentals människor i världen att streama sport hela tiden.

Att se Serie A på nätet är väldigt vanligt sedan bet365 började erbjuda live streams från ligan. Det är något som verkligen har uppskattats av den breda kundgruppen som finns inne hos bettingsidan.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]