Tipskupongen för Europa Leagues play off ikväll

Vi blev precis klara med den tipskupong som vi kommer att lämna in hos bet365 ikväll. Bland våra speltips hittar vi matcher som spelas i Europa Leagues sista kvalmatcher.

Med bland våra speltips så hittar vi matchen som har mest fokus från svensk sida. Vi syftar på matchen mellan Östersunds FK och PAOK FC.

Utöver denna match så kommer vi även att lägga till matcherna mellan Rosenborg – Ajax och Fenerbahce – FK Vardar. Kopiera gärna vår kupong som är upp i oddsen på hela 16.29, om du tror matcherna slutar som vi!

öfk logo

Så tippar vi matcherna

Att lägga till flera matcher i samma kupong är ett klassiskt knep för att öka oddsen du spelar med. Det är däremot viktigt att du lägger märke till att risken för att ditt speltips förloras ökar desto fler matcher som du lägger till.

En bra tipskupong enligt oss består mellan 2-4 matcher, beroende på vilka odds som erbjuds. Vi skulle själva påstå att våra speltips är ganska riskabla, samtidigt som chansen att vinna inte är allt för liten.

Vår kupong inne hos bet365 kommer att ha ett totalt odds på hela 16.29 x de pengar du sätter som insats.

Vi har valt att spela 100 kronor på matchen, och kan hämta ut en potientiell vinst på runt 1600 kronor.

I kupongen så ligger en ”säker” match, samtidigt som en riktig högoddsare får plats.

Vår tipskupong kommer att se ut på följande vis:

  • Östersunds FK slår ut PAOK = 8.00
  • Rosenborg vinner eller spelar oavgjort mot Ajax = 1.83
  • Fenerbahce vinner mot FK Vardar = 1.11

bet365 odds el

Följ matcherna live!

Fördelarna med att spela inne hos en bettingsida som bet365 är många. Inte minst så kommer du spela på några av nätets bästa odds. Bet365 ligger nämligen i framkant när det kommer till att erbjuda sina medlemmar höga odds på fotboll.

En annan stor fördel med att ha ett konto hos bet365 är live streaming.

Undet ett helt år så sänder bet365 live från hundratusentals sportevents. Där bland annat matcherna i Europa Leagues sista kvalomgång.

Det innebär att du kan se fotboll från de matcher som du har tippat på. Ett bättre sätt att följa dramatiken Europa Leagues play off kan vi knappast hitta. Nedan så finner du mer hjälp för att streama kvällens matcher.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]