Speltips på basket i NBA - 6/11

Ja då va det dags för ännu en kväll med lite NBA. Världens bästa basketliga bjuder ikväll på tre stycken matcher. Nedanför kommer lite odds, analyser och givetvis vårat speltips på respektive match.

Glöm heller inte att du kan streama basket live hos samma sajt som du kan spela odds hos.

1. Boston Celtics – Atlanta Hawks

Boston – Atlanta är på förhand en match som ska ses som en mumsbit för årets upplaga av Celtics. Celtics som är 8-2 för säsongen är ett utav lagen som får finna sig i att vara favoriter till bucklan. Med värvningen av en av ligans absolut bästa spelare Kyrie Irving inför säsongen ser man väldigt giftiga ut.

Man kommer in till den här matchen mot Hawks med en komfortabel vinst senast mot Orlando Magic där siffrorna skrevs till 104 – 88. Hawks kommer visserligen också från en seger. Nu senast besegrade man Cavaliers. Efter att ha lett hela matchen så slarvade man nästan bort segern i sista quartern men höll undan och siffrorna skrevs till 117-115.

Hawks är 2-8 för säsongen med Cavaliers-segern inräknad. Det var en imponerande seger mot ett klasslag, frågan är om det inte är en för tuff uppgift att även besegra ett Celtics i toppform. Celtics att vinna med handicap -9,5 ger oddset 2,00 vilket är högst spelvärt om kommer således spelas.

Spel: Celtics -9,5 p(handicap) vinnare

Odds: 2,00

2. Brooklyn Nets – Phoenix Suns

Match nummer två på vår kupong är matchen mellan Brooklyn Nets – Phoenix Suns. Det är två lag som båda kämpar i botten i sina respektive conferences. Båda lagen parkerar på 13:e plats, Nets i Eastern och Suns i Western. Nets kommer in till matchen med fyra raka förluster och har verkligen en bra möjlighet att bryta lite mönster nu när man gästar Suns.

Ett Suns som inte heller har rosat marknaden så här långt på säsongen. Laget kommer från två raka förluster och ser också detta som en möjlighet att lägga till en siffra i segerkolumnen. Ingen av lagen är några titelaspiranter utan här slåss man helt enkelt för bästa möjliga position. Jag förväntar mig ingen bländande basket i denna match och kvaliten på spelarna individuellt är sådär. Därför tror jag att ett spel på under 234,5 poäng i matchen till oddset 1,90 är bra.

Spel: Under 234,5 p i matchen

Odds: 1,90

3. Miami Heat – Golden State Warriors

Kupongens sista match är av lite högre kvalitet än föregående. Visserligen är Miami bara 4-5 för säsongen men det känns som dem har mer i tanken. De regerande mästarna Warriors som är 7-3 för säsongen har öppnat lite knackigt i paritet till vad deras nivå ligger på. 7-3 är inga katastrof siffror men dem hade nog inte räknat med så många förluster så här tidigt in på säsongen.

Man ligger på en delad 2:a plats i Western Conference och Heat ligger på en 10:e plats i Eastern. Heat har en seger i ryggen inför nattens match. Warriors kommer in med tre raka segrar i bagaget och börjar komma in lite i fjolårsstimmet. Precis som alltid kommer Steph vara vital för laget om man vill gå långt, vilket allt ändå tyder på. Golden State att vinna med 12 poäng ger oddset 1,50 vilket får anses som spelbart.

Spel: Golden State -11,5 p(handicap)

Odds: 1,50

Alla odds är hämtade från Bet365 – världen största bettingsite.

Det sammanlagda oddset för den här kupongen är 5,70.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]