Tippa Sverige - Sydkorea: Bäst speltips & odds

Sverige möter Sydkorea i den första gruppspelsmatchen för de båda lagen. Här kan du direkt läsa om vårt speltips inför Sverige – Sydkorea, samt vilka odds som finns.

Utöver ett betting tips med odds inför matchen så kommer vi även gå genom de toliga startelvorna, och vilka förutsättningar som finns. Vi vågar att säga att våra tips är bra för dig som vill vinna pengar på Sveriges matcher under VM. Inte minst premiären mot Sydkorea.

Håll i dig för nu har alla svenskar chansen att vinna på odds under Sveriges VM-resa!

Unibet dubblar oddsen på att Sverige ska vinna mot Sydkorea. Från 2.10 till 4.20!

  • Match: Sverige – Sydkorea, Grupp F i VM 2018
  • Datum & tid: Måndag den 18 juni, 14:00
  • Arena: Nizjnij Novgorod-stadion (publikkapacitet: 44 900)
  • Streama Sverige – Sydkorea i VM

Trolig laguppställning, Sverige

Olsen
Lustig – Granqvist – Lindelöf – Augustinsson
Claesson – Larsson – Ekdal – Forsberg
Berg – Toivonen

Trolig laguppställning, Sydkorea

Kim
Lee Yong – Kim YG – Jang – Kim JS
Lee CY – Koo – Ki – Lee JS
Hwang – Son

unibet odds boost vm

Speltips

Sverige har fått kritik för de två 0-0-matcherna man kommer till VM med, och matcherna var väl knappast några av de mest underhållande vi sett.

Vi känner oss dock fortfarande bekväma gällande Sveriges chanser i VM. För det första är både Danmark och Peru bra motståndare, och för det andra är 0-0 ett betydligt mer hoppingivande resultat än exempelvis 2-2. Hållen nolla i två svåra matcher visar på en stark defensiv och bra stabilitet, vilket känns tryggt inför VM.

Läs andra VM tips här!

I kvalet visade Sverige också att man kan göra mål. ”Blågult” gjorde 26 mål på 10 matcher, och endast fem av de europeiska lagen gjorde fler.

Sveriges spelarmaterial känns dessutom starkare än Sydkoreas, där det mesta hänger på en spelare – Tottenhams Heung-Min Son.

Vi spelar den raka 1:an till oddset 2.05 på Bet365.


  • Tips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 2.05, Bet365
  • Högoddsare: Sverige vinner matchen med 2-0 (Odds = 8.00)

bäst odds speltips för sverige sydkorea

VM 2018 drar igång

På torsdag drar VM igång, då hemmanationen Ryssland möter Saudiarabien i öppningsmatchen klockan 17:00. Därefter ska tio andra matcher spelas av, innan det är dags för Sverige att göra sitt första framträdande.

Då ställs vi mot Sydkorea, i en måste-vinna-match för Sverige. Om du vill tippa på matchen, eller andra matcher i VM, rekommenderar vi dig att använda dig av bonusar på VM 2018.

Sydkorea är rankade 57:a i världen, och är i och med detta ett av VM:s lägst rankade lag. Nationen tog sig vidare från en kvalgrupp där man hamnade efter Iran och före Syrien, Uzbekistan, Kina och Qatar.

I Sydkoreas tre vänskapslandskamper inför VM har man vunnit en match, förlorat en och kryssat en. Vinst blev det mot Honduras, förlust mot Bosnien & Hercegovina och oavgjort mot Bolivia. Måndag den 11:e juni väntar ännu en vänskapslandskamp, då man ställs emot Senegal.

För att följa med under VM så rekommenderar vi dig till vår guide för VM 2018 resultat, spelschema & gruppspel. Där hittar du massor av nödvändig info kring VM 2018 i Ryssland.

Förlitar sig på Heung-Min Son

Sydkorea har en stor världsstjärna i Tottenhamspelaren Heung-Min Son, men bakom honom ser det tunt ut. Swanseas mittfältare Ki Sung-Yeung – med över 150 matcher i Premier League – är en annan som ska dra ett stort lass för Sydkorea.

Dessutom finner vi i Sydkoreas trupp den förre Östersunds- och Djurgårdenspelaren Seon-Min Moo.

Sverige kommer till sin VM-premiär med två mållösa fajter bakom sig. Sveriges båda träningsmatcher inför VM, mot Danmark och Peru, slutade 0-0. Försvaret såg starkt ut för Sverige, men anfallet var aningen uddlöst.

Sveriges startelva är så gott som spikad, och det allra mesta tyder på att Janne Andersson formerar laget som ni ser ovan.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]