Tippa FC Barcelona – FC Rosengård: Vi har bästa oddsen!

Inför matchen mellan FC Barcelona – FC Rosengård så kommer åtminstone vi att tippa på de odds som finns. Vi älskar att öka spänningen i de matcher som spelas i Women’s Champions League med hjälp av betting.

Vi i Sverige är nog lite bortskämda när det kommer till damfotboll i världsklass. Vi har just nu ett storsatsade FC Rosengård som nu har chans att ta sig vidare mot semifinaler i Champions League för damer. Vi kommer naturligtvis hoppas på att vårt speltips stämmer, och att vi får fler matcher att tippa i från världens största tunering för damer.

Vi kommer att spela inne hos bet365 som har de bästa oddsen inför matchen mellan FC Barcelona – FC Rosengård.

  • Tunering: Women’s Champions League
  • Senaste mötet : 0-1 till FC Barcelona
  • Arena: Mini Estadi (Spanien)
  • Bäst odds: Bet365

Spel- & bettingtips

Självklart så kommer vi även låta våra läsare kunna få ett speltips inför matchen. Vi kommer där med inte bara att tipsa dig kring vart du kan spela med bäst odds, utan även ge dig tips på hur vi kommer att spela på matchen.

Så vilka är förutsättningarna?

Förra matchen som spelades mellan FC Barcelona – FC Rosengård slutade dessvärre med förlust för vårt svenska hopp. Matchen slutade 0-1, vilket bäddar för ett spännande avgörande i returmatchen mellan lagen i Women’s Champions League. FC Barcelona tillhör en av världens rikaste fotbollsklubbar och har därför ett starkt lag med flera världsstjärnor.

Det som krävs för att FC Rosengård ska ta sig vidare till semifinal i Champions League för damer är att vinna matchen. Skulle matchen sluta 0-1 så kommer det att läggas till en förlängning eller straffar för att skilja lagen åt.

Vilket innebär att vi troligen kommer se ett offensivt FC Rosengård som kommer satsa mycket framåt. Skulle matchen sluta oavgjort eller att FC Barcelona vinner så kommer FC Rosengård bli utslaget från tuneringen.

Vi tror verkligen att FC Rosengård har goda chanser att vinna matchen. Speciellt med tanke på deras offensiva spelare som t.ex. Marta och Lotta Schelin. Det enda som talar emot att FC Rosengård är deras defensiv som ligger en nivå efter deras offensiv.

  • Vårt speltips: FC Rosengård vinner matchen
  • Odds: 3.25
  • Vi spelar hos: bet365

Konto hos oddssajt?

Om du är intresserad av damfotboll så rekommenderar vi dig starkt att skapa ett spelkonto hos en bettingsida på nätet. Det finns naturligtvis massor av sidor på nätet som erbjuder dig att spela på odds. Däremot är det långt ifrån alla som har likadant utbud som bet365.

Bet365 har ett utbud med odds som du troligtvis kommer bli förvånad över. Det är långt ifrån alla bettingsidor på nätet som har så mycket betting på damfotboll som denna oddssida har.

Därför tycker vi att du ska sluta med att krångla med att ha flera olika konton hos olika bettingsidor. Istället så samlar du allt ditt spelande på en och samma sajt. Nämligen inne hos bet365, där kommer du få ett enormt utbud av fotboll, samtidigt som du kan få hjälp med att se sport stream. Utöver detta så kommer du även kunna spela på en sida med de bästa oddsen!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]