Sverige – Rumänien: Speltips & bäst odds i EM-kval

Helgens stora höjdpunkt är när Sverige – Rumänien öppnar gruppspelet i EM-kvalet. En mycket viktig match för båda landslagen som nu har chans att gå ut starkt med tre poäng.

Här kommer du kunna hitta odds som vi kommer spela på i vårt Sverige – Rumänien speltips. Dessutom så kan vi tipsa om vilken bettingsida som vi hittar det bästa oddsen hos inför matchen.

Se till att du har koll på alla förutsättningar inför Sverige – Rumänien den 23 mars. Det kommer underlätta för dig när du väl ska spela på betting i EM-kvalet.

Tips på odds inför Sverige – Rumänien

Sverige står som favoriter till att vinna matchen. Däremot känner vi till att Rumänien är ett lag som man inte bara kan ställa ut skorna mot. Dessutom har Sverige ett försvagat mittbackspar som måste spela bra för att en svensk defensiv ska orka stå upp hela matchen.

Victor Nilsson Lindelöf valde att tacka nej till landslaget. Vilket kom som en chock för många. Både landslagsspelare och svenska fans. Dessutom så blev det klart att även hans ersättare under VM 2018 – Pontus Jansson dragit på sig en skada.

Mittbacksparet blir därför med stor sannolikhet Filip Helander och Andreas Granqvist. Inte illa, men kunde varit bättre.

I övrigt ska stora delar av den troliga startelvan vara i takt. Mycket pekar även på att Kristoffer Olsson kommer att få förtroende på innermittfältet, och att Sebastian Larsson istället flyttas ut på en kant.

Vi tror, och hoppas på att Sverige gör första målet i matchen. Troligen är det en del av Janne Anderssons plan. Att göra ett mål, för att sedan kunna spela mer avslappnat och mer fokus på defensiven. Ungefär som man gjorde mot Sydkorea, Mexiko och Schweiz under VM.

Vi kommer ha mer än bara ett enda speltips för Sverige – Rumänien. Vi kommer spela på tre olika saker. Dessvärre så kan du inte lägga till alla dessa tips i samma kupong. Därför kommer vi dela in vårt oddstips i tre olika tips kuponger. Du kan även läsa mer om hur du kan sända Sverige – Rumänien stream den 23/3. Detta är något vi skrev om tidigare i denna vecka.

Speltips 1

  • Tips: Sverige gör första målet
  • Odds: 1.53
  • Bettingsida: bet365

Oddset är hämtat från den 21 mars, kl. 11:30

Som vi nämner så tror vi Sverige kommer satsa hårt ut för att göra första målet. Detta för att spela mer avslappnat. Frågan är om Sverige kommer kunna hålla nollan efter det att man gjort sitt första mål.

Speltips 2

  • Tips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Unibet

Oddset är hämtat från den 21 mars, kl. 11:30

Sverige är favoriter till att vinna matchen på Friends Arena. Stämmer allt för landslaget så ska detta vara långt ifrån en omöjlig uppgift. Vi tror de har vad som krävs att besvara pressen hos alla fans.

Speltips 3

  • Tips: Över 9 hörnor i matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: bet365

Oddset är hämtat från den 21 mars, kl. 11:30

Vi tror att ett ganska böljande spel med två bra målvakter kommer att leda till en hel del hörnor. Vi tror att det kommer bli fler än 9 hörnor innan matchen är slut.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]