Sverige - Luxemburg: Bäst odds & speltips

Uppehåll i ligorna betyder att det är dags för landslagsspel. Det som stundar är dessutom det viktiga VM-kvalet. Där Sverige har ett jätteläge att minst knipa en andra plats före Holland. Givetvis är första placering också inom räckhåll då det bara är en poäng upp till fransoserna.

Ett speltips hos oss hjälper dig som vill spela på odds att välja bettingsalternativ. Förutom ett speltips inför Sverige – Luxemburg i VM-kvalet, så kommer vi även uppdatera dig med de bästa oddsen.

Vårt betting tips på matchen

I vårt tips på odds inför Sverige – Luxenburg så kommer vi betta på ett resultat som faller oss patrioter i smaken. Vi kommer därför att lägga vårt speltips på att Sverige kommer vinna matchen mot Luxenburg.

Om man ska jämföra startelvor och trupper mot varandra så har Sverige ett klart bättre utgångsläge. Man har en klart starkare startelva och en mycket bredare trupp. Detta skall vara tre poäng och absolut inget annat är godkänt. Jag skulle även säga att det hade varit ett fiasko om vi inte får med oss alla poängen, särskilt på hemmaplan!

Men den vanligaste synden i fotboll är underskattning och detta är egentligen det enda som jag ser som ett hot mot en svensk seger. Luxemburg har egentligen inget namn som är känt för allmänheten så en scoutingrapport känns både svårt och ologiskt.

Vilken elva Janne Andersson mönstrar är på förhand svårt att säga men personligen tror jag inte på allt för stora rokader från föregående match.

Rent taktist sätt så finns det bara ett alternativ och det är attack och kontroll från minut ett. I slutändan kan målskillnad bli en avgörande faktor och här finns ett gyllene läge att förbättra på den avsevärt. Jag ser inte hur den här misstänkta stormoffensiven skall påverka Sveriges defensiv nämnvärt då Luxemburg inte har material för att hota.

Vårt speltips inför Sverige – Luxemburg kommer därför bli på att Sverige vinner matchen, och att Luxemburg inte gör mål. Det är ett speltips som har tillräckligt högt odds för oss att spela på.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen & båda lagen gör mål – nej

Odds: 1,80

Odds från: bet365

Här finns bästa oddsen!

Det är inne hos bet365 som vi just nu kan hitta bäst odds för det speltips som vi rekommenderar. Att spela med bästa oddsen inför Bulgarien – Sverige i VM-kvalet är självklart viktigt.

Det är därför många i Sverige som väljer att jämföra bäst odds hos bettingsidor på nätet.

Vi är nästan alltid nöjda med de odds som vi får ut från bet365. Det världens största bettingsida. Det hade de aldrig kunnat åstadskommit om de inte hela tiden skulle erbjuda de högsta möjliga oddsen inom fotboll och annan sport.

Har du ännu inte konto hos denna Bet365, så rekommenderas du att klicka dig vidare för att skapa ditt konto. Perfekt tajming för dig är det ju dessutom för dig som vill spela på matchen mellan Sverige och Luxemburg.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]