Sverige - Frankrike: Speltips & dagens bästa odds

Sverige har chansen att ta över förstaplats i kvalgruppen till VM 2018. Frankrike leder på 13 poäng mot Sveriges tio. De ligger även på samma målskillnad så en vinst för Sverige kommer garanterat leda till en gruppledning. I gruppen är det sex lag och alla möter varandra två gånger, totalt blir det tio matcher. Sverige – Frankrike spelas den 9 juni och börjar 20.45.

Sverige förlorade senast mot Frankrike med 2-1 på bortaplan. Skillnaden nu är att Sverige kommer ha ett enormt hemmastöd som förhoppningsvis räcker till att slå Frankrike i VM kvalet. Längre ner hittar du våra tankar kring matchen, speltips och även vart du hittar bäst odds. Är du osäker på det här med betting på fotboll hjälper vi dig att komma igång med vår guide!

Missa inte att du kan live streama Sverige – Frankrike på nätet!

Sverige - Frankrike kval 2017 odds

Speltips på Sverige – Frankrike

Matchen spelas på Friends Arena i Stockholm. Förhoppningsvis blir det ett nytt publikrekord på arenan. När Sverige mötte England 2012 kom 49 967 personer och såg matchen. Att nå 50 000 vore en härlig gräns att ta sig över och framförallt väldigt häftigt för de svenska spelarna.

Förra mötet slutade 2-1 till Frankrike i en match som nästan hade kunnat sluta hur som helst. Sverige tog inte riktigt vara på sina chanser vilket de måste göra mot ett lag som Frankrike.

Fransmännen har visat på bra form, de slog Paraguay med 5-0 för ungefär en vecka sedan. Sverige måste vara på sin vakt om de vill gå upp i gruppledning i VM-kvalet.

  • Vårt speltips: Vinst Sverige
  • Odds: 10.0
  • Spelbolag: Unibet

Unibet kör en kampanj på VM-kvalmatchen där du får tio gången pengarna om du satsar exakt 100 kronor. Oddset är annars 5.75 och skulle Sverige vinna får du alltså 575 kronor och resterande 425 kronor som ett spel.

Sverige - Frankrike VM-kval bäst odds

Oddskampanjer på VM kvalet 2017

Precis som nämnt ovan boostar Unibet matchoddset på Sverige – Frankrike. För att ta del av kampanjen måste man först ha ett konto på Unibet, sedan måste man även anmäla sig till kampanjen. Det gör du genom att klicka dig till ’Odds’ – ’Oddskampanjer’ och sedan klickar du på ’Backa Sverige till 10 gånger pengarna mot Frankrike’. Viktigt är att oddset bara gäller innan matchen spelas så det går inte att ta del av kampanjen så fort bollen satts i spel.

Leo Vegas kör även de en kampanj på Sverige – Frankrike. Alla nya kunder kan ta del av ett riktigt kanonerbjudande. Vinner Sverige och du spelat så kan du få upp emot 200% i vinstökning. Högsta insatsen är 1000 kr och högsta extravinster är 2000 kr. Alla extravinster betalas dessutom ut som kontanter, det är alltså inga omsättningskrav på vinsterna genom kampanjen.

Bet 365 finns också för dig som vill spela på odds. Det är alltid bra att jämföra spelbolag så man hittar de bästa oddset online.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]