Sverige - England: Speltips på U21 EM 2017

Imorgon på fredag den 16 juni drar äntligen U21 EM igång. Sverige ställs mot ett tufft motstånd direkt i form av England. Utöver England spelar även Slovakien och värdnationen Polen i samma grupp. Sverige ska försöka försvara guldet som Guidetti och hans mannar spelade hem 2015.

Eftersom att Sverige vann senaste U21 EM så får de spela öppningsmatchen. I detta fall är det mot den tippade gruppettan England som har en riktigt stark trupp. För två år sedan förlorade Sverige i gruppspelet mot just England, dock är det två helt nya trupper förutom enstaka spelare. Simon Tibbling är den startspelare från U21 EM 2015 som är med i årets upplaga.

U21 EM 2017 Polen speltips

Vårt speltips på Sverige – England

Det är inga tvivel om att matchen kommer locka en stor skara publik med tanke på förhoppningarna som ligger på Sverige. De tog hem allt för två år sedan och många hoppas givetvis på en repris. Vi tror att Sverige kommer starta mycket offensivt och försöka gå för att göra första målet. Och sedan fortsätta med en mer defensivt inriktad spelplan.

Av den anledningen tror vi på en målsnål match där ett slutresultat som 1-1 känns väldigt rimligt. Sveriges trupp har givetvis allt som krävs för att slå England, det gäller bara att översätta det i praktiken. Oddset på att Sverige vinner eller att det blir oavgjort är 2.15. Oddset på att det blir under 2.5 mål är 1.80 vilket känns lite väl snålt för att vara spelvärt.

  • Vårt speltips: Vinst Sverige eller oavgjort
  • Odds: 2.15
  • Spelbolag: bet365

Matchen startar 18.00 och spelas i den polska staden Kielce på fredag den 16 juni. Kolla in vår U21 EM guide med live streams & matchprogram.

U21 EM 2017 speltips och odds

Såhär ser du Sverige – England

Det går givetvis att se matchen via live stream i vanlig ordning. Då får du alltid god kvalitet och slipper reklam vilket leder till längre intressanta analyser i studion och så vidare. Matchen sänds även på TV 5 och Eurosport 1. Hur du live streamar Sverige – England kan du läsa mer om här på sportal.

Att streama sport live har blivit väldigt lättillgängligt med tanke på alla de olika enheterna som är möjligt att streama från. Du kan se U21 EM i fotboll via din dator, mobil, surfplatta och tv. Vi tipsar dig endast om lagliga och seriösa live streams som du kan streama från med trygghet.

Kanal kommer att sända samtliga av Sveriges matcher under U21 EM i Polen. Många var säkert orolig på grund av att Kanal 5 ett tag försvann från tv-utbudet för Telias kunder. Men Discovery och Telia kom fram till en lösning och nu verkar konflikten vara helt löst så det finns inget att oroa sig för.

Se Sverige – England live i U21 EM 2017!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]