Svenska cupen – Speltips på alla matcher 24-25 februari

Här kommer vi att uppdatera dig som läsare på det spelschema som gäller i Svenska Cupen 2018. Vi tar fram alla matcher som spelas den 24/2, eller 25/2.

I vårt matchprogram så kommer vi snabbt att gå genom vad vi tror om den enskilda match som väntar. Perfekt om du behöver speltips på odds som gäller för Svenska Cupen.

Det är en lång rad matcher som väntar, så se till att du redan nu har koll vilken match du vill se eller betta på.

Spelschema

Hitta den match som du är mest intresserad av från Svenska Cupen under helgen. Vi hjälper dig med ett kortare speltips för varje match. Gå på din egen känsla, eller rygga det resultat vi tror på.

Du kan givetvis se till att streama Svenska Cupen online. Vi kan direkt visa dig vart du ska vända dig.

24 feb

12:00

 • IK Frej – Djurgårdens IF

En match som Djurgårdens IF bör vinna. IK Frej må kanske vara hungriga på en vinst. Däremot skiljer sig spelartrupperna sig för mycket för att ett sådant resultat ska vara värt att spela på.

Speltips: Djurgårdens IF vinner

14:00

 • IFK Göteborg – Östers IF

Favoriter till vinsten är givetvis IFK Göteborg. Däremot tror vi att vi kan syna en skräll. Östers IF är garanterat mer angelägna att ta poäng i matchen. Samtidigt så har nyckelspelare från IFK Göteborg lämnat laget, och skapat ett tomrum på vissa positioner.

Speltips: Matchen slutar oavgjort

 • GIF Sundsvall – IFK Värnamo

En lång resa till de norrländska delarna i Sverige väntar för IFK Värnamo. Väl där så tror vi att GIF Sundsvall att vinna matchen. Ingen vidare rolig helg är det vi spår för smålänningarna.

Speltips: GIF Sundsvall vinner

 • Örebro SK – Helsingsborg IF

Flera experter har inför säsongen tippat på att Örebro SK åker ut Allsvenskan, och Helsingborgs ska gå upp från Superettan. Detta möte kan därför vara ett potientiellt kval. Svår match att tippa, men vi tror på Helsingborgs IF, som även har ett högre odds.

Speltips: Helsingsborg IF vinner

 • Tvååkers IF – IFK Norrköping

En smärre skräll är att halläningarna i Tvååker har tagit sig till gruppspelet av Svenska Cupen. Frågan är nu hur mycket de kan stå upp mot IFK Norrköping. För en vinst för ”Peking” ser vi som ett säkert tips.

Speltips: IFK Norrköping vinner

16:00

 • Halmstads BK – Syrianska FC

Ännu en match ska spelas i Halland. Närmare bestämt på Örjans Vall i Halmstad. Dit kommer Syrianska, och enligt vårt tips så får de återvända hem till Södertälje med en förlust.

Speltips: Halmstads BK vinner

 • IK Oddevold – AIK

Hemmaplan eller inte. Denna match ska vara en säker nyckel till tre poäng för AIK. Det finns egentligen ingenting mer än ett mirakel som ska ta IK Oddevold till en vinst, eller oavgjort resultat.

Speltips: AIK vinner

25 feb

På söndag den 25/2 så kommer ytterligare åtta matcher att spelas. Nedanför följer 8 nya speltips i Svenska Cupen.

15:00

 • Brommapojkarna – Dalkurd FF

Två nykommlingar till Allsvenskan kommer att drabbas samma i Svenska Cupen. Frågan är vilket av de nya lagen som är bäst. Vi tror att Dalkurd FF kommer att gästa Grimsta IP och sno med sig alla tre poäng.

Speltips: Dalkurd FF vinner

 • Malmö FF – Gefle IF

Malmö FF hade kniven på strupen i förra matchen mot Dalkurd FF. Nu väntar en ny match, och troligen har Malmö FF fått bakläxa att inte underskatta ett motstånd. Vi tror att det bli en ny seger för skåningarna.

Speltips: Malmö FF vinner

 • Norrby IF – BK Häcken

En match där BK Häcken bör vara klara favoriter. Oddsen som erbjuds på matchen är helt klart övervägande för att tre poäng går till Göteborgs-laget.

Speltips: BK Häcken vinner

 • Varbergs BoiS – IK Sirius

Den tredje matchen som spelas i Halland denna helg. Varbergs BoIS är nedlagstippade av spelbolagen. Denna gång tror vi dock att de har fel. En seger på Varbergs BoIS är vad vi kommer att spela på.

Speltips: Varbergs BoIS vinner

 • Hammarby – GAIS

Kanske den match det förväntas bli störst intresse för denna helg. Stockholms tredje bästa lag spelar mot Göteborgs tredje bästa lag. Vi tror att det kommer bli en smått överraskande vinst för GAIS, som där med sätter 08:orna på plats.

Speltips: GAIS vinner

 • Jönköping Södra – Degerfors IF

Jönköping spelar hemma på Stadsparksvallen, och ska inte ha några problem med att tvåla ditt Degerfors IF. En enkel etta blir vårt tips.

Speltips: Jönköping S vinner

 • Kalmar FF – Trelleborg FF

Nykommlingarna i Allsvenskan – Trelleborgs FF ser fram emot ett storsatsande år. En seger mot Kalmar FF i svenska cupen kan visa att Trelleborgs FF är på rätt väg. Dock tror vi endast att skåningarna får med sig max ett oavgjort på Guldfågeln.

Speltips: Kalmar vinner

 • Vasalunds IF – IF Elfsborg

Elfsborg är klara favoriter bland spelbolagen. Oddsen på att det blir en seger för boråsarna ligger på mycket låga nivåer. Ett annat spel än att Elfsborg ska vinna ser vi inte på kartan.

Speltips: Matchen slutar oavgjort

26 feb

 • Åtvidabergs FF – Östersunds FK

Med anledning av Östersunds deltagande i Europa League, så spelas den sista matchen i Svenska Cupen på måndagen den 26 februari. Vi tror att Östersund, med seger senast mot Arsenal(!) kommer vinna matchen.

Speltips: Östersund vinner matchen

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]