Speltips: Premier League 1/9

Ny vecka, ny helg och givetvis en ny Premier League omgång. Vi är framme vid omgång 4 av världens bästa liga. Idag lördag kommer det spelas sju matcher och vi kommer plocka ut ett par av dem och göra dem till en kupong. Nedanför kommer analyser och förhandstipp.

1. Manchester City – Newcastle

Först ut har vi mötet på Eastlands när Newcaste gästar de regerande mästarna Manchester City. Newcastle har börjat säsongen minst sagt sådär och man har efter tre spelade omgångar 1 poäng efter två förluster och ett kryss. Benitez mannar har inte känts skärpta i lägena man fått vilket straffar sig i Premier League. Nu ska man ta sig an mästarna på bortaplan och egentligen ingenting talar för en bortaskalp. Manchester City kryssade mot alla odds senast borta mot Wolves och är revanschlustna till tusen.

Det här är en match som hemmalaget kommer kontrollera men Newcastle är absolut inte ofarligt och man brukar vaska fram en del chanser oavsett motstånd. Därför tycker jag att oddset på över 2,5 hörnor i matchen för Newcastle till oddset 2,00 känns väldigt lockande och kommer att ryggas.

Matchstart: 16.00
Plats: Ethiad Stadium, Manchester
Liga: Premier League
Speltips: Newcastle över 2,5 hörnor
Odds: 2,00

2. West Ham – Wolverhampton

Match nummer två på våran Premier League kupong är mötet mellan West Ham – Wolves. Det är stor press på hemmalaget och tränare Pelligrini efter tre matcher och tre torsk med en målskillnad på 2-9. Man har investerat mycket pengar i både spelare och tränare inför den här säsongen och även om inget fdörändras över en natt så behöver det bli bättre och det rätt snart. Bortalaget Wolves tillika nykomlingarna har ännu inte förlorat, detta till trots att man mötte självaste Manchester City i förra omgången.

Man har precis som West Ham investerat mycket i spelartruppen inför den här säsongen vilket ser ut att ha lyft laget rejält. Själva matchen som sådan känns öppen och som ofta när West Ham spelar brukar de bli svängigt. Oddset på över 2,5 mål i matchen känns därför logiskt och kommer spelas till oddset 2,00

Matchstart: 16.00
Plats: Londons Olympiastadion
Liga: Premier League
Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,00

3. Chelsea – Bournemouth

Sist ut har vi mötet på Stamford Bridge mellan hemmalaget Chelsea och gästerna från södern Bournemouth. Bortalaget har öppnat säsongen på ett riktigt starkt sätt och har efter tre omgångar sju poäng. Hemmalaget har också öppnat säsongen starkt och har full pott efter lika många spelade matcher. Rent historiskt blir de mycket mål lagen emellan och jag tro inte på något undantag här. Målchanser kommer dyka upp titt som tätt. Med tanke på bortalagets form så tycker jag ett spel med handicap(Bournemouth +2) till oddset 1,95 känns lockande.

Matchstart:16.00
Plats: Stamford Bridge, London
Liga: Premier League
Speltips: Bournemouth +2 handicap
Odds: 1,95

Det sammanlagda oddset för helgens Premier League kupong blir 7,80.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]