Speltips Premier League 9/5

Ikväll spelas fyra matcher i Premier League. Här har vi samlat dem alla i ett speltips.

Chelsea – Huddersfield Town

  • Avspark: 20:45
  • Spel: Chelsea leder i halvtid och vinner i full tid, 1.61

Två lag med väldigt mycket att spela för. Chelsea slåss för att ta sig förbi Tottenham eller Liverpool i tabellen, medan Huddersfield kämpar för att säkra kontraktet.

Chelsea har verkligen varit i slag på sistone, och står på 5 raka segrar. Den senaste kom mot Liverpool, efter att The Blues ledde redan i halvtid sedan Olivier Giroud gjort ett tidigt mål.

Vi tror att Chelsea kommer att försöka avgöra den här matchen så tidigt som möjligt, och tippar ”Chelsea att leda i halvtid och att vinna i full tid” till oddset 1.61 på Bet365.

Leicester City – Arsenal

  • Avspark: 20:45
  • Spel: Arsenal vinner, 1.83

Varken Leicester City eller Arsenal har någonting att spela för, när två omgångar nu återstår av Premier League.

Vi tror ändå att Arsenal kommer att vara laget som vill vinna mest, då Arsène Wenger endast har två matcher kvar av sina dryga 20 år i klubben. Laget kommer at vilja ge Wenger en fin avslutning, och gå all-in för segern.

Vi tippar den raka 2:an till oddset 1.83 på Bet365.

Manchester City – Brighton & Hove Albion

Avspark: 21:00

Spel: Manchester City leder i halvtid och vinner i full tid, 1.50

Manchester City har säkrat ligatiteln sedan länge, men verkar inte ha några planer på att sakta ned för det. 2 omgångar återstår av Premier League, och City behöver ta ytterligare 2 poäng för att slå Chelseas poängrekord från 2005. Det har vi inga som helst tvivel om att laget ska klara av.

Vi tror att City trummar på från start, och leder redan i halvtid. Sedan vinner man i full tid. Vi spelar ”Manchester City att leda i halvtid och vinna i full tid till 1.50 gånger pengarna på Bet365.

Tottenham Hotspur – Newcastle United

  • Avspark: 21:00
  • Spel: Över 2.5 kort i matchen (minst 3 kort), 2.10

Tottenham har en mörk tid bakom sig, med förlust mot West Brom och tappade poäng mot Brighton. Nu måste laget vinna för att inte tappa fjärdeplatsen till Chelsea, och vi tror på en intensiv match mot Newcastle.

Hög intensitet och mycket på spel? Det leder ofta till tuffa tag och många kort. Bet365 erbjuder 2.10 gånger pengarna på över 2.5 kort i matchen, vilket vi hugger på direkt.

Vi behöver alltså minst 3 kort i matchen, vilket domaren Neil Swarbrink har delat ut i fyra av sina fem senaste dömda matcher.

Denna fyrling ger oddset 9.28. Om du önskar så kan du givetvis välja att endast spela på enstaka av oddsen vi tipsar om.


Läs några av våra andra speltips, och läs även om hur du gör för att streama matcherna!