Speltips på CHL – Bäst odds på Champions Hockey League

Totalt spelar fyra svenska lag i CHL ikväll. Det är den avslutande gruppspelsmatchen för samtliga och vissa ligger helt klart bättre till än andra. Malmö ligger tvåa inför matchen men en vinst skulle innebära att laget tar sig upp som gruppsegrare.

Hur läget i grupperna ser ut och vart du hittar de bästa oddsen på CHL hittar du i vårt speltips. Det är en hel del hockey att spela på ikväll så se till att inte missa någon av matcherna.

Bäst odds på CHL 10 oktober

Vi listar de odds vi tycker är bäst på respektive match som de svenska lagen spelar. När mycket står på spel brukar de svenska lagen i CHL kunna prestera resultat. Något som vi hittills sett flera haft problem med. Förhoppningsvis blir det ändring på det inför den sista omgången.

Trinec – HV 71

  • Matchstart: Ikväll 18:00
  • Bäst odds: Vinst Trinec -1.5, 3.00

Vårt speltips på matchen mellan Trinec – HV 71 ser kanske ut att vara en liten chansning. Men HV 71 har gjort allt annat än att visat framfötterna i CHL denna säsongen. De ligger nu i riskzonen att missa slutspel om de inte vinner ikväll.

Vi tror inte att de lyckas axla den pressen som de har över sig. Trinec är ett bra lag och på hemmaplan blir de svårslagna. Därför har vi valt att slå till med lite av en högoddsare på CHL ikväll. Vårt spel är att Trinec vinner med minst två mål. Det ger oss oddset 3.00.

Malmö Redhawks – Kometa Brno

  • Matchstart: Ikväll 18:30
  • Bäst odds: Vinst Malmö, 1.52

Malmö vill skaffa sig så goda förutsättningar som möjligt inför slutspelet i Champions Hockey League. De kommer givetvis att gå för en seger inför sin hemmapublik. De har alla förutsättningar att få ett lyckat resultat med sig.

Malmös lag är på pappret betydligt starkare än vad Kometa Brno ställer upp med. Något som visserligen inte spelade någon roll senast lagen möttes. Men nu står gruppsegern på spel och därför har vi spelat Malmö Redhawks som segrare. Det odds vi fick på det spelet är 1.52, vilket också känns rimligt och värt att spela på.

Brynäs IF – Red Bull Munchen

  • Matchstart: Ikväll 18:30
  • Bäst odds: Över 5.5 mål i matchen, 2.25

Brynäs leder gruppen med två poäng framför Munchen. Så en förlust skulle innebär att kvällens gäster också tar hem gruppsegern i CHL. Vi tror på en målrik match, som många andra av Brynäs matcher varit i Champions Hockey League.

Därför har vi valt att lägga ett odds på över 5.5 mål i matchen. Sitter det spelet ger det oss 2.25 gånger pengarna. Ett bra odds som faktiskt känns lite för högt satt och även kvällens bästa odds.

Gap Rapaces – Frölunda HC

  • Nedsläpp: Ikväll 20.30
  • Bäst odds: Över 5.5 mål, 1.57

Ett av de bästa lagen i CHL mot ett av de sämsta. Vi förväntar oss en målrik match från Frölundas sida där de går mot en komfortabel gruppseger. Faktum är att de faktiskt redan är färdiga vinnare och spelar egentligen inte för någonting.

Gap har inte tagit några poäng på de fem matcher som spelats och har släppt in 30 mål. Så räkna med att det blir minst sex mål i kvällens möte mellan Gap – Frölunda. Just därför har vi valt att spela på oddset över 5.5 mål till 1.57.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]