Speltips på CHL 20/11 – Alla matcher med svenska hockeylag

Det är återigen dags för CHL, och nu ställs lagen inför avgörande matcher i slutspelet. Här kommer vi försöka se vilka lag som tar sig från åttondelsfinalerna och vidare till kvartsfinalerna.

I CHL har vi fortfarande kvar tre lag från Sverige och SHL. Dessa tre lag är Frölunda, Malmö Redhawks, och Skellefteå AIK.

Här går vi genom alla dessa tre matcher för att se förutsättningarna för att vi även ska ha tre lag med oss i kvartsfinalerna. Missa heller inte att du kan se CHL streams inne hos både NordicBet & hos SVTplay.

Se alla matcher från CHL med Nordicbet

CHL tips, 20/11

Ikväll kommer inte bara en, eller två matcher att spelas i CHL utan tre stycken. Två av dom startar redan kl. 18:00, och en match kommer starta 19:45.

Här kan du läsa lite mer om de tre matcherna som spelas. Samt kunna se hur vi tror det kommer sluta efter att de spelat mot varandra. Dessutom tipsar vi om vilka odds som vi anser är mest spelvärda.

Alla våra CHL speltips under den 20 november har vi valt att lägga inne hos Unibet. Det är denna sajt som i skrivnade stund ger bäst odds på ishockey från CHL. Oddsen är hämtade från deras bettingsida den 20/11, kl. 11:30.

Frölunda – HC Lugano

  • Tid: 18:00
  • Arena: Scandinavium
  • Speltips: Frölunda vinner (trevägs) = 1.40

Unibet erbjuder inget superhögt odds på att Frölunda spelar hem segern i matchen. Däremot är tipset inte förenat med speciellt stora risker. Det finns inget som egentligen talar för att hemmastarka Frölunda ska slarva bort en kvartfinalsplats när man spelar i Scandinavium i Göteborg.

Senaste matchen mellan lagen slutade 1-1. Däremot var det Frölunda som drev på och var närmst att vinna matchen.

Skellefteå AIK – Storhamar Dragons

  • Tid: 18:00
  • Arena: Skellefteå Kraft Arena
  • Speltips: Skellefteå AIK vinner (trevägs) = 1.35

Nästan precis samma förutsättningar gäller för Skellefteå AIK som för Frölunda när man ställs mot norska Storhamar Dragons. Senaste matchen slutade oavgjort, och nu har det svenska laget bra läge att avgöra detta på sin hemmais. Vi kan inte se att Skellefteå AIK missar chansen mot ett betydligt mindre rustat Storhamar.

Vi kommer återigen spela på att SHL-laget vinner i ett trevägs-spel. Detta ger inga större odds, utan ger oss 1.35 inne hos Unibet.

SC Bern – Malmö Redhawks

  • Tid: 19:45
  • Arena: PostFinance Arena
  • Speltips: Under 4.5 mål = 2.43

Efter att Malmö Redhawks plockade hem den första match på hemmaplan i Malmö Arena med 4-1 är nog skåningarna sugna på en målsnål tillställning. Malmö Redhawks förlorade i SHL mot Skellefteå AIK med hela 9-0, vilket indikerar på att det kan läcka rejält om de inte skärper sig.

Vi tror däremot att Malmö har tagit mycket lärdom från matchen mot Skellefteå AIK och nu kommer stänga igen helt mot SC Bern. Vi tror därför att det inte kommer bli fler är 4,5 mål i matchen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]