Speltips & odds: Wolves - Manchester City 27/12

WOLVES X MAN CITY Spela nu
7.50 5.50

1.36

Spela nu

De enda Premier League-lagen som inte spelade på Boxing Day möts nu dagen efter annandag jul. Wolves tar emot Manchester City på Molineux Stadium.

Trolig laguppställning, Wolves

R. Patricio

Dendoncker – Coady – Saïss

Doherty – Neves – Moutinho – Jonny

A. Traoré – R. Jiménez – Jota

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Otamendi – Fernandinho – B. Mendy

De Bruyne – Rodri – B. Silva

Mahrez – Jesus – Sterling

Om du vill streama Premier League online eller se Europa League-fotboll direkt på internet kan du följa våra länkar.

Jesus väntas få fortsatt förtroende

18 av 20 Premier League-lag var i spel under Boxing Day, men innan vi säger adjö till den engelska fotbollsjulen ska Wolves och Manchester City mötas. Detta med den – inom engelsk fotboll – ovanliga avsparkstiden 19:45 (20:45 svensk tid).

Manchester City hade nog hoppats på ett annat resultat mellan Leicester och Liverpool igår, medan Wolves antagligen är ganska så oberörda av den matchen. Medan Manchester City försöker drömma så gott de kan om ligatiteln siktar Wolves på att sluta topp sex och säkra Europaplats även till kommande säsong.

I och med att båda lagen fått vila nästan en vecka sedan de senast spelade, kan vi vänta oss snarlika startelvor som senast – särskilt med tanke på att både Wolves och City vann sina matcher förra helgen.

Den stora frågan i Manchester Citys startelva är huruvida Sergio Agüero, som gjorde comeback efter skada med ett inhopp sist, får chansen i startelvan. Det troliga får ändå anses vara att Gabriel Jesus behåller startplatsen i någon omgång till.

Speltips & odds

Wolves har under sina två år i denna Premier League-sejour gjort sig kända för att ta bra resultat i allmänhet men mot topp sex-lagen i synnerhet. Man vann till exempel bortamatchen mot Manchester City tidigare under säsongen, efter två mål av den tidigare Barcelonatalangen Adama Traoré.

Manchester City kommer dock till den här matchen med fyra raka segrar i bagaget, och känner vi Pep Guardiola rätt kommer laget inte att ge sig förrän det verkligen är matematiskt omöjligt att ta den där PL-titeln.

Vi tror inte Wolves riktigt räcker till här, utan spelar på Manchester City. Vi tror dock att Wolves åtminstone lyckas sätta dit en boll – Citys försvar är inte hundraprocentigt – och spelar därför ”Manchester City att vinna & båda lag gör mål”.

  • Tips: Manchester City att vinna & båda lag gör mål
  • Odds: 2.75 på Bet365 (odds hämtat 27/12, 15:30)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]