Speltips & odds: Wolverhampton - Manchester United 16/3

Trolig laguppställning, Wolverhampton

Patricio

Saiss – Boly – Coady

Doherty – Dendoncker – Moutinho – Neves – Castro

Jota – Jiménez

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Manchester United

Romero

Young – Lindelöf – Jones – Shaw

Dalot – Fred – Pogba – Pereira

Rasford – Lukaku

Skador: Jesse Lingard, Alexis Sánchez, Juan Mata, Antonio Valencia (tveksam)
Avstängningar: –

Ovisa odds – ovis match

Båda lagen har, trots allt, utkristalliserat sig som topplag i Premier League den här säsongen. Hemmalaget Wolves ligger just nu på en sjundeplats i ligan och Manchester United på en femteplats men med stora poängskillnader lagen emellan. Båda lagen har höga odds i denna match, vilket talar för en jämn och fin kamp.

Wolves kommer till denna matchen med ett 1-1 mot Chelsea i den senaste matchen i Premier League. Laget har överraskat som nykomling i ligan denna säsongen och har visat att de har fin kvalité och kan utmana de flesta lag i serien. De har ett lag som är intakt och med få skador.

Bortalaget Uniteds senaste möte slutade inte som de hade velat. Trots den montruösa upphämtningen mot franska PSG veckan innan i Champions League kunde laget inte prestera bra nog mot ligakonkurrenten Arsenal. Detta gör att de hoppade ner till en femteplats i Premier League och Europaplatsen förändras om detta kvarstår till Europa League.

Wolverhampton – Manchester United: Speltips och odds

United är i en form där de vinner och spelar en målrik anfallsfotboll, trots undantag i den senaste matchen. Vi tror att Wolves kommer att satsa stenhårt i denna matchen för att ta sig vidare till nästa moment i cupen, men att det inte räcker hela vägen.

Vi tror att bortalaget United kommer att resa sig från den föregående matchen och vinna mot Wolves, men ha stora hinder på vägen.

Spela på den raka 2:an för Uniteds favör till oddset 2.30. Gör det nu. Du kan hitta detta odds på Bet365.

  • Tips: United vinner
  • Odds: 2.30, Bet365

Streama Wolverhampton – Manchester United

Om du vill streama matchen mellan Wolverhampton – Manchester United online på nätet ska du se hur du gör här. Vi visar dig hur du kan göra. Allt du behöver för att kolla matchen via live stream behöver du ett konto på Bet365. Gå in på Bet365, skapa ett konto och gör en insättning. Här kan du se live streams av fotboll från alla världens hörn och mycket därtill.

Om du skapar ett konto på Bet365 och startar matchen från din dator kan du koppla sändningen från datorn till din TV med hjälp av en HDMI-kabel. Det går att titta från såväl mobil, dator eller surfplatta. Även Kanal 9 visar matchen på tv.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+