Speltips & odds: Två steg ifrån guld

Jon Dahl Tomasson är nära att ta sitt första allsvenska guld.

Trolig startelva, Helsingborgs IF

Nilsson

Ceesay – Widell – Figueroa – Eriksson

Diskerud – Abubakari – Hendriksson

Timossi Andersson – Van den Hurk – Svensson

Trolig startelva, Malmö FF

Johansson

Larsson – Brorsson – Ahmedhodzic – Knudsen

Lewicki – Christiansen

Berget – Toivonen – Rieks

Nalic

Det väntade är nästan helt klart

Allsvenskan är nära att kora en vinnare och guldet är snart i hamn där den varit hela 20 gånger tidigare i historien. Vid vinst för bortalaget i matchen mellan Helsingborgs IF – Malmö FF under kvällen är de endast tre poäng från SM-guldet. Malmö FF har vunnit sina tre senaste matcher mot Helsingborgs IF.

Från ett Skånelag som är en väntad serievinnare till en som är nära att åka ur allsvenskan. I deras senaste match förlorade de med 3-2 på bortaplan mot Örebro SK efter mål av Max Svensson och anfallaren Anthony van den Hurk. Denna säsongen har inte varit Helsingborgs IF:s och ligger just nu på en femtondeplats i allsvenskan med 22 poäng tagna på 25 spelade matcher. Dagens hemmalag måste ta sina poäng för att inte riskera att åka ur ligan direkt. Vid vinst idag mot Malmö FF går de om IFK Göteborg och parkerar på säker mark, då Helsingborgs IF har en match mindre spelad än Göteborgslaget. Mycket talar för att de ska vara en av laget som kommer att minst kvala ner till superettan.

Sedan sin ankomst i januari i år har tränare Jon Dahl Tomasson implementerat ett nytt sätt att spela och fört sitt lag till många segrar. Nu är den före detta storspelaren nära att ta sitt första allsvenska guld som tränare för Malmö FF. Den överlägsna ligaettan reser längst med den fina skånska kusten för att ta sig an detta krisdrabbade hemmalag som alltjämt är Helsingborgs IF. I Malmö FF:s senaste allsvenska match vann de mot de historiska rivalerna IFK Göteborg med komfortabla 3-1 efter att ha visat att de befinner sig flera nivåer högre i kvalité. Ola Toivonen visade vägen under matchen och har visat under oktober månad att han är en av Malmö FF:s bästa spelare och målskytt. Vid tre poäng ikväll är laget, vid vinst mot IK Sirius på söndag, definitiva vinnare av allsvenskan 2020. Många har väntat på detta och ingen tvivlade under hösten vilket lag som är det bästa i Sverige när Malmö FF steppar upp och visar vad de kan. Vi tror att de kommer att vara oerhört taggade att vinna denna matchen mot Helsingborgs IF ikväll och kommer att gå framåt med all sin kraft för att vinna med marginal.

Speltips & odds

Malmö FF har en god form för närvarande är väldigt nära att vinna allsvenskan denna säsongen. Med Anders Christiansen skadefri och Ola Toivonen i form tror vi att bortalaget kommer att dominera matchen mot ett Helsingborgs IF som har ett par nyckelspelare skadade och i kris.

Vi tror att matchen mellan Helsingborgs IF – Malmö FF i allsvenskan kommer att vara sevärd och vara en match som väger fram och tillbaka, men att bortalaget visar att de har en högre nivå i sig att ta fram när det gäller. Vi tror att Malmö FF kommer att vara väldigt offensiva i denna match och därmed göra mål i båda halvlekarna. Bortalaget kommer att släppa på handbromsen för att ta ännu ett steg mot guldet.

Ett spel på att matchen mellan Helsingborgs IF – Malmö FF i allsvenskan kommer att sluta med att bortalaget vinner båda sina halvlekar, Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid), finns till ett bra odds på 2.00 gånger pengarna. Detta, och mycket mer, finns att hitta på Bet365.

  • Tips: Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 2.00 på Bet365 (odds hämtat 2/10, 12:45)

Fler speltips

AIK – Mjällby, 2/7: Speltips & stream
AIK - Mjällby, 2/7: Speltips & stream
Någon parkpromenad är inte att räkna med för AIK när Mjällby gästar dem i Allsvenskan. Se hur du kan streama matchen, samt vårt speltips till ett bra odds.
30 juni, 2022 | Katten Jansson
Sundsvall – Malmö FF, 1/7: Speltips & stream
Sundsvall - Malmö FF, 1/7: Speltips & stream
Norr möter söder när Sundsvall gästas av Malmö FF. Odds på en storseger till mästarna lockar och får också vårt speltips.
29 juni, 2022 | Katten Jansson
Los Angeles FC – FC Dallas, 30/6: Speltips & stream
Los Angeles FC - FC Dallas, 30/6: Speltips & stream
Toppmöte i den amerikanska MLS där Los Angeles FC gästas av FC Dallas. Se hur du kan streama matchen, samt vårt speltips till ett bra odds.
29 juni, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]