Speltips & odds: Falkenberg - Hammarby 27/7

Två lag i stort poängbehov gör upp på Falcon Alkoholfri Arena. Hammarby vill hänga på i toppen, Falkenberg vill hänga kvar i ligan.

Falkenbergs FFXHammarby IF

4.50

4.00

1.70
Spela nu ➤
Odds hämtat: 24/09/2020 – 15:45

Trolig laguppställning, Falkenberg

Noring

Norén – C. Johansson – Amiot – J. Ericsson

C. Carlsson – A. Wede – Englund

K Söderström – Peter – Sylisufaj

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Sandberg – Fenger – Magyar – Jeahze

Bojanic – Andersen

Kacaniklic – A Khalili – Tankovic

Jóhannsson

Här kan ni läsa om hur ni gör för att live streama Falkenberg – Hammarby online.

Hammarby har en tuff vecka bakom sig

Falkenberg kämpar på i botten av tabellen, och segern i Hallandsderbyt mot Varberg förra veckan var välbehövlig. Desto sämre att man följde upp denna med att förlora mot Sirius, i en match där man med lite flyt fått med sig en pinne.

Sist man mötte Hammarby, i Stockholm, blev det faktiskt delad pott. Falkenberg ledde länge matchen men som så ofta den här säsongen släppte man in ett sent mål. Signifikativt för bottenlag, och även om tränare Hasse Eklund tryckt på att Falkenberg alltid är bättre på hösten känns det som att det ska mycket till för att rädda kvar det här laget i Allsvenskan.

Hammarby har haft ett tufft år, och den senaste tiden har saker bara blivit värre. Europaäventyret tog abrupt slut efter 0-3 mot Lech Poznan, en match som hade kunnat sluta annorlunda om det inte vore för ett bortskänkt mål och ett rött kort. För att fullborda veckan till en riktigt dålig sådan följde Hammarby upp med att förlora derbyt mot AIK med samma siffror, 0-3.

Till den här matchen hoppas Hammarby få tillbaka åtminstone någon av Muamer Tankovic och Paulinho, eller varför inte båda två. Dessutom bör Simon Sandberg och Darijan Bojanic vara redo att starta.

Speltips & odds

Hammarby må ha knackig form, men det går inte att komma ifrån vilken stor klasskillnad det är emellan de här två lagen. Falkenberg är tippade att åka ur – och ligger just sist – medan Hammarby var tippad som den största utmanaren till Malmö om guldet.

Dessutom har Stefan Billborn ofta pekat på att Hammarby lidit extra mycket av det täta matchandet, eftersom Hammarby spelar ett så aggressivt presspel där spelarna väntas springa väldigt mycket. Billborn har även sagt att han knappt haft tid att rätta till saker, eftersom det är så få träningar med laget innan det är dags för match igen. Nu har Billborn för blott andra gången för säsongen fått en hel vecka på sig att rätta till saker, så det är bara att lägga ursäkterna åt sidan. Den första gången det var så här långt mellan två matcher? Då vann Hammarby med 4-0.

Betsson erbjuder hela 1,76 gånger pengarna på grönvit seger, och med det oddset kan vi bara inte låta bli att spela på Hammarby.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,76 på Betsson (odds hämtat 23/9, 14:45)

Fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg