Speltips & odds: Falkenberg - Hammarby 27/7

Speltips Falkenberg Hammarby

Två lag i stort poängbehov gör upp på Falcon Alkoholfri Arena. Hammarby vill hänga på i toppen, Falkenberg vill hänga kvar i ligan.

Falkenbergs FF X Hammarby IF

4.50

4.00

1.70
Spela nu ➤
Odds hämtat: 24/09/2020 – 15:45

Trolig laguppställning, Falkenberg

Noring

Norén – C. Johansson – Amiot – J. Ericsson

C. Carlsson – A. Wede – Englund

K Söderström – Peter – Sylisufaj

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Sandberg – Fenger – Magyar – Jeahze

Bojanic – Andersen

Kacaniklic – A Khalili – Tankovic

Jóhannsson

Här kan ni läsa om hur ni gör för att live streama Falkenberg – Hammarby online.

Hammarby har en tuff vecka bakom sig

Falkenberg kämpar på i botten av tabellen, och segern i Hallandsderbyt mot Varberg förra veckan var välbehövlig. Desto sämre att man följde upp denna med att förlora mot Sirius, i en match där man med lite flyt fått med sig en pinne.

Sist man mötte Hammarby, i Stockholm, blev det faktiskt delad pott. Falkenberg ledde länge matchen men som så ofta den här säsongen släppte man in ett sent mål. Signifikativt för bottenlag, och även om tränare Hasse Eklund tryckt på att Falkenberg alltid är bättre på hösten känns det som att det ska mycket till för att rädda kvar det här laget i Allsvenskan.

Hammarby har haft ett tufft år, och den senaste tiden har saker bara blivit värre. Europaäventyret tog abrupt slut efter 0-3 mot Lech Poznan, en match som hade kunnat sluta annorlunda om det inte vore för ett bortskänkt mål och ett rött kort. För att fullborda veckan till en riktigt dålig sådan följde Hammarby upp med att förlora derbyt mot AIK med samma siffror, 0-3.

Till den här matchen hoppas Hammarby få tillbaka åtminstone någon av Muamer Tankovic och Paulinho, eller varför inte båda två. Dessutom bör Simon Sandberg och Darijan Bojanic vara redo att starta.

Speltips & odds

Hammarby må ha knackig form, men det går inte att komma ifrån vilken stor klasskillnad det är emellan de här två lagen. Falkenberg är tippade att åka ur – och ligger just sist – medan Hammarby var tippad som den största utmanaren till Malmö om guldet.

Dessutom har Stefan Billborn ofta pekat på att Hammarby lidit extra mycket av det täta matchandet, eftersom Hammarby spelar ett så aggressivt presspel där spelarna väntas springa väldigt mycket. Billborn har även sagt att han knappt haft tid att rätta till saker, eftersom det är så få träningar med laget innan det är dags för match igen. Nu har Billborn för blott andra gången för säsongen fått en hel vecka på sig att rätta till saker, så det är bara att lägga ursäkterna åt sidan. Den första gången det var så här långt mellan två matcher? Då vann Hammarby med 4-0.

Betsson erbjuder hela 1,76 gånger pengarna på grönvit seger, och med det oddset kan vi bara inte låta bli att spela på Hammarby.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,76 på Betsson (odds hämtat 23/9, 14:45)

Fotbollsquiz

Quiz: Allsvenskan 2022 – Frågor & svar
Quiz: Allsvenskan 2022 - Frågor & svar
Hur bra koll har ni på Allsvenskan 2022? Testa vårt quiz! …
18 april, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
VM i Qatar närmar sig. Passa på att ladda upp inför matcherna med ett quiz om VM 2022! …
22 mars, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Hur bra koll har du på Zlatan Ibrahimovic? Testa dig själv i ett quiz med frågor bara om "Ibra".
4 februari, 2022 | Emil Sandberg