Speltips & odds: Svenskmöte på San Siro

AC Milan tar emot Parma, i en riktig svenskmatch i Serie A! Tre svenskar väntas spela från start, och frågan är vem eller vilka som går segrande ur matchen.

AC MilanXParma

1.44

4.75

6.50
Spela nu ➤
Odds hämtat: 15/07/2020 – 12:45

Trolig laguppställning, Milan

G. Donnarumma

Calabria – Kjaer – Romagnoli – T. Hernández

Kessié – Bennacer

Calhanoglu – Bonaventura – Rebic

Ibrahimovic

Trolig laguppställning, Parma

Sepe

Laurini – Iacoponi – B. Alves – Gagliolo

Grassi – Brugman – Kurtic

Kulusevski – Cornelius – Gervinho

Här kan du läsa om hur du gör för att streama AC Milan – Parma live.

Ett nytt Milan

Zlatan Ibrahimovic har förändrat AC Milan totalt på bara några månader, sedan hans intåg i klubben i januari. Från att ha varit ett vilset mittenlag i kris, har man nu besegrat både Lazio och Juventus inom loppet av en vecka.

Den store svensken har tagit med sig sin vinnarmentalitet till Milanello, och sett till att den smittat av sig på medspelarna. Nu är det plötsligt inte längre okej att tappa poäng, och hela truppen innehar en helt annan beslutsamhet, motivation och tro än tidigare under säsongen. Att vända ett 0-2-underläge mot Juventus till seger var ett styrkebesked som pekar på att det här Milan är på riktigt.

Man ska heller inte glömma att berömma tränare Stefano Pioli för succén. Pioli tog över i oktober efter att Marco Giampaolo blivit ännu en Milantränare som misslyckats med att få ordning på “I Rossoneri”.  Även Pioli hade det tufft till en början, men från januari och framåt har både resultaten och spelet successivt förbättrats.

Ett lag vars trend sett ut alldeles tvärtom emot Milans är Parma. Parma gjorde en fantastisk höstsäsong, då inte minst Dejan Kulusevski och Gervinho skapade problem för varje försvar i hela ligan. Hela spelartruppen verkade formtoppad samtidigt, och laget spelade sin bästa fotboll sedan långt innan konkursen.

Efter uppehållet har man tappat det långvariga momentum man hade, och man hade nyligen en svit med fyra raka förluster. Sviten såg ut att förlängas till fem mot Bologna senast, men efter två övertidsmål lyckades man hämta upp 0-2 till 2-2. Kulusevski assisterade till det första målet, och Gagliolo till det andra.

Speltips & odds

Ett väldigt formstarkt Milan tar emot ett väldigt skadat Parma. I tre av Milans sex matcher efter återstarten har man gjort mål i båda halvlekar, och att det sker igen känns troligt med tanke på att de flesta av dessa sex matcher varit betydligt tuffare än denna.

Milan har spelat mot Lecce, Milan, SPAL, Lazio, Juventus och Napoli. Fyra av sex matcher har varit väldigt svåra. Nu ställs man mot ett svagt Parma, på hemmaplan. Chanserna att man gör mål i båda halvlekar ser vi som stora, och vi spelar det utan att tveka till oddset 2.10 gånger insatsen. Spelet finner ni på Bet365.

  • Tips: Milan gör mål i båda halvlekar
  • Odds: 2.10 på Bet365 (odds hämtat 15/7, 12:45)

Fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg