Speltips & odds: Spanjorerna möter tufft motstånd

Spanien X Ukraina

1.45

4.33

7.00
Spela nu ➤
Odds hämtat: 05/09/2020 – 17:35

Trolig startelva, Spanien

De Gea

Carvajal – Ramos – Torres – Gayà

Fabián – Rodri – Alcántara

Navas – Rodrigo – Torres

Trolig startelva, Ukraina

Pyatov

Tymchyk – Krivtsov – Matviyenko – Mykhaylychenko

Malinovsky – Stepanenko – Zinchenko

Yarmolenko – Moraes – Konoplyanka

En jämn match att vänta

Under denna söndagskvällen klockan 20:45 ska matchen mellan Spanien – Ukraina i Nations League gå av stapeln. Båda lagen har inte förlorat på sina 12 senaste matcher.

Spanjorerna kommer till detta möte med en 1-1-match i bagaget mot giganten Tyskland efter ett sent mål av vänsterbacken Jose Gayà i den 96:e minuten i lagets första match i Nations League Grupp A. Spanien har gjort 13 mål under sina senaste tre matcher, men vi tror att det spanska laget kommer att vara trögstartade i denna match mot Ukraina och ha det svårt att göra mål i första halvlek. I andra halvleken kommer det dock att lossna för spanjorerna och de kvalitativa spelarna såsom Rodrigo kommer att få utdelning.

Ukraina reser till Madrid och arenan Alfredo Di Stefano för att möta världslaget Spanien under söndagen. Det östeuropeiska laget vann med fina 2-1 mot Schweiz på hemmaplan i deras föregående match, och första, i Nations League. Manchester City-spelaren Oleksandr Zinchenko storspelade och gjorde ett mål i matchen, en spelare Spanien får se upp med när han kommer högre upp i planen från sin vänsterbacksposition. Ukraina kommer att vara kompakta i denna matchen mot Spanien och inte bjuda på för mycket i början av matchen, något som kommer att innebära i noll mål gjorda i första halvleken.

Speltips & odds

Spanien har bättre spelare på varje position än motståndaren, men de har spelat många matcher på grund av ligaspelet på den senaste tid och kommer att vara trötta. Vi tror att detta kommer att påverka matchen till en början.

Vi tror att matchen mellan Spanien – Ukraina kommer att vara ett möte mellan två lag som vill bevaka sitt mål och forcera fram med många man. Båda lagen har presterat bra på senaste tid med en oavgjord respektive en vinst på kontot.

Ett spel på Oavgjort – Spanien är något vi tror på under söndagskvällen. Till ett odds på 4.00 kan du satsa på det på Bet365. Gör detta nu för att ta del av denna fina match under söndagen.

  • Tips: Oavgjort – Spanien (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 4.00 på Bet365 (odds hämtat 5/9, 17:35)

Fler speltips

Jönköpings Södra – Örgryte, 23/10: Speltips & stream
Jönköpings Södra - Örgryte, 23/10: Speltips & stream
Det spelas ett öppet mittenmöte i Superettan där Jönköpings Södra tar emot Örgryte. Odds på en målfest är bra och får vårt förtroende och speltips.
21 oktober, 2021 | Katten Jansson
Everton – Watford, 23/10: Speltips & stream
Everton - Watford, 23/10: Speltips & stream
Inför Premier League matchen mellan Everton och Watford har båda lag skador. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips, till ett bra odds.
21 oktober, 2021 | Katten Jansson
Leeds – Wolverhampton, 23/10: Speltips & stream
Leeds - Wolverhampton, 23/10: Speltips & stream
Det spelas ett öppet möte i Premier League när Leeds och Wolverhampton drabbas samman. Något målkalas lutar detta inte mot. Se vårt speltips här.
21 oktober, 2021 | Katten Jansson