Speltips & odds: Sirius - Malmö FF 26/7

Sirius – Malmö FF, 26/7 17:30

SiriusXMalmö FF

5.50

3.90

1.60
Spela nu ➤
Odds hämtat: 26/07/2020 – 11:55

Trolig startelva, Sirius

Jonsson

Larsson – Ekdal – Björkström – Björnström

Andersson – Hellborg

Sugita – Girmai – Vecchia

Saied

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Lewicki – Ahmedhodzic – Knudsen

Innocent – Christiansen

Berget – Toivonen – Antonsson

Kiese Thelin

En svår bortamatch, men mycket står rätt till

Under denna molniga eftermiddag ska Sirius – Malmö FF spela mot varandra i en match i allsvenskan. Bortalaget har inte förlorat mot hemmalaget på deras senaste sju matcher.

Sirius är idag hemmalag och ska nu ta sig an ett Malmö FF i god form. Uppsalalaget har imponerat hittills i årets allsvenska och står just nu på en femteplats i tabellen. I deras senaste match spelade de 1-1 mot Kalmar FF på Guldfågeln Arena och båda lagen gjorde en medioker insats. Under tränare Henrik Rydström har laget sett stora förbättringar i såväl kollektiv speluppbyggnad som i individuell utveckling för enskilda spelare, något som kommer att gynna hela klubben i längden. Vi tror dock att det kommer att bli svårt för Sirius att sätta stopp för ett Malmö FF som har kommit igång på riktigt och stormar framåt.

Efter en dålig start av allsvenskan 2020 har nu Skånelaget kommit igång och spelat upp sig i de senaste matcherna, något som kan behövas till dagens möte. Ligatvåan Malmö FF reser uppåt i landet för att möta Sirius och verkar nu har gjort sig själva rättvisa och kommit upp i den form alla har väntat på under inledningen av säsongen. I deras senaste match vann de med övertygande 3-0 på hemmaplan mot Hammarby som ser mer och mer ut som ett lag helt utan självförtroende. Malmö FF har nu klättrat i tabellen och ligger för närvarande på en andraplats med fyra poäng bakom IFK Norrköping, ett lag som Sirius besegrade med 4-2 för ett par matcher sedan. Vi tror att Malmö FF har vuxit i och med deras segrar och vill nu göra allt de kan för att ta sig ikapp och ta över förstaplaceringen så småningom.

Speltips & odds

Malmö FF har vunnit sina tre senaste matcher och ser mer och mer ut som ett lag i harmoni. I deras inledning av allsvenskan fick tränare Jon Dahl Tomasson hård kritik och de tappade många poäng. Nu har de kommit igång på allvar och körde över Hammarby i deras senaste match vilket har gett dem stort självförtroende. 

Vi tror att matchen mellan Sirius – Malmö FF kommer att erbjuda en fint svenskt möte mellan två lag på den övre halvan av tabellen. Båda lagens formkurva pekar uppåt, men vi tror att bortalaget har mer kvalité i sin trupp för att vinna detta möte. Vi tror att Sirius – Malmö FF kommer att sluta i en vinst för bortalaget vilket ger ett odds på 1.60 på Bet365. Gör detta nu för att ta del av denna matchen och du kan hitta fler odds på andra möten.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 1.60 på Bet365 (odds hämtat 26/7, 11:55)

Fler speltips

Chelsea - Man City, 18/4: Speltips
Chelsea - Man City, 18/4: Speltips
Under lördagskvällen möter Chelsea - Man City varandra i semifinal i FA-cupen. Vi ger dig ett speltips till matchen.
News icon15 april, 2021
Author iconGustaf Rauer
Häcken - Malmö FF, 18/4: Speltips & stream
Häcken - Malmö FF, 18/4: Speltips & stream
I allsvenskan möter Häcken - Malmö FF varandra under söndagen. Vi ger vi dig ett speltips, och visar även hur du kan streama matchen.
News icon14 april, 2021
Author iconGustaf Rauer
Speltips: Kvartsfinaler i Europa League – andra mötet (15/4)
Speltips: Kvartsfinaler i Europa League – andra mötet (15/4)
Se speltips inför alla matcher som spelas i Europa Leagues kvartsfinaler den 15/4. Vi har odds och betting som vi rekat inför matcherna.
News icon14 april, 2021
Author iconJimmie Nyman