Speltips & odds: Sevilla - FC Barcelona 19/6

Sevilla - FC Barcelona speltips

Sevilla ställs emot Barcelona på fredag kväll. Matchen har avspark 22:00.

Sevilla X Barcelona

4.00

3.60

1.90
Spela nu ➤
Odds hämtat: 18/06/2020 – 15:15

Trolig laguppställning, Sevilla

Vaclik

Navas – Kounde – Carlos – Escuerdo

Jordan – Gudeij – Banega

Ocampos – Jong – Haddadi

Trolig laguppställning, FC Barcelona

Ter Stegen

Roberto – Pique – Lenglet – Firpo

Rakitic – Busquets – Arthur

Messi – Griezmann – Fati

Sevilla är inget att underskatta

FC Barcelona har hittills spelat två matcher sedan det långa uppehållet. Båda har slutat som vinster och den senaste slutade som 2-0 till FC Barcelona mot Leganes på hemmaplan. Då var det Ansu Fati och Lionel Messi som stod för de två målen. Lionel Messi är som förväntat tillbaka och presterar som han brukar göra. I Barcelonas två senaste matcher har Messi stått för två mål och två assists. Fantastisk spelare. Dessutom ligger FC Barcelona som vanligt på förstaplats i tabellen.

Sevilla går det riktigt bra för i år. Den sydspanska klubben har varit särskilt bra när det kommer till spel på bortaplan. Sevilla har nu 51 poäng, vilket är två poäng mer än Atletico Madrid som i sin tur ligger på tredje plats och 13 poäng mindre än förstaplatsaren FC Barcelona. Den mest framstående spelaren i Sevilla i denna säsong är ingen annan än den argentinske forwarden Lucas Ocampos, som har stått för 11 mål och 3 assists.

Speltips & odds

Detta blir ingen ordinär och enkel match för katalanska FC Barcelona. Utan det kommer en svettig en och om Barcelona gör ett misstag kan det kosta sig.

Sevilla har inte förlorat på deras senaste sex matcher i La Liga. Dessa sex matcher har resulterat i tre vinster och tre oavgjorda.

Sevilla kan tendera att spela defensivt mot lag som FC Barcelona, och satsar att göra mål på kontringar. Det skulle även löna sig ifall de nu spelade mer defensivt och inte pressade på grund av Lionel Messi. Pressar man högt upp på plan mot FC Barcelona kommer Lionel Messi att springa igenom.

Vi tror att FC Barcelona kommer behöva slita väldigt hårt för att vinna denna match. Den kan även mycket väl sluta som oavgjord.

Vi tror att matchen kommer att sluta som oavgjord till oddset 3.60 på Bet365.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.60 på Bet365 (hämtat kl.14:00, 18/6-2020)

Fler speltips

Freiburg – RB Leipzig, 21/5: Speltips & stream
Freiburg - RB Leipzig, 21/5: Speltips & stream
Finalen i den tyska cupen, DFB Pokal, spelas mellan Freiburg och RB Leipzig. Se hur du kan streama finalen, samt vårt speltips till ett schysst odds.
20 maj, 2022 | Katten Jansson
AIK – IK Sirius (21/5): Stream, speltips & odds
AIK - IK Sirius (21/5): Stream, speltips & odds
AIK på hemmaplan brukar innebära seger och hållen kolla. Kolla in vårt speltips till AIK - Sirius! …
19 maj, 2022 | Emil Sandberg
Helsingborg – Värnamo, 21/5: Speltips & stream
Helsingborg - Värnamo, 21/5: Speltips & stream
Nykomlingsmöte i Allsvenskan mellan Helsingborg och Värnamo. Två lag med försvarsproblem innebär att odds på att båda lag nätar får vårt speltips.
19 maj, 2022 | Katten Jansson