Speltips & odds: Djurgården - IFK Norrköping 27/9

Speltips DIF Norrköping

Stormatch i Allsvenskan på söndag eftermiddag! Djurgårdens IF tar emot toppkonkurrenten IFK Norrköping.

Djurgårdens IF X IFK Norrköping

2.37

3.40

2.87
Spela nu ➤
Odds hämtat: 25/09/2020 – 15:45

Trolig laguppställning, Djurgården

PK Bråtveit

Fonn Witry – Une Larsson – J Augustinsson – Käck

Ulvestad – Karlström – Edwards

Radetinac – M Eriksson – Chilufya

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson

Wahlqvist – Dagerstål – Lauritsen – Krogh Gerson

Levi – Fransson – E Smith – S Thern – Bergmann Johannesson

Almqvist

Här kan ni se hur ni gör för att live streama Djurgården – IFK Norrköping online. Hitta även en Falkenberg – Hammarby stream eller titta på Elfsborg – IFK Göteborg live.

Toppkandidater i gungning

Djurgården har inte visat samma stabilitet i år som ifjol, och en stor anledning till det kan nog tillskrivas försäljningen av Marcus Danielson. Dessutom har man tappat en hel del spets i Mohamed Buya Turay, som varken Emir Kujovic eller Kalle Holmberg lyckats ersätta.

De senaste veckorna har varit jobbiga för de regerande mästarna. Av lagets sju senaste matcher har man bara vunnit en, vilket var en knapp seger hemma mot Europa FC från Gibraltar. Annars har det hunnits med både uttåg ur Champions League- och Europa League-kvalet, sena insläppta kvitteringar mot IFK Göteborg och Östersund och dessutom en förlust mot bottenlaget Helsingborg.

IFK Norrköping har också sett klart roligare perioder. I början av säsongen flöt laget som vatten, men sedan hände något. Augusti summerades med resultatraden 1-1-5, och även om september blivit en aning bättre så har trepoängarna knappast rullat in.

Som tur är för dessa två lag så är de inte ensamma av topplagen om att ha tappat mycket poäng på senare tid. Det gås på minor och trillas bland alla lag däruppe just nu, och därför har både Norrköping och Djurgården fortfarande bra häng på topp 3-placeringarna.

Speltips & odds

Två lag som haft en del problem på sistone. Men där Norrköpings form börjat vända och gå uppåt på senare tid är Djurgården fortfarande inne i sin svacka. Dessutom har man haft ett tufft spelschema med match så sent som under torsdagen, medan IFK Norrköping vilat sedan i söndags. Ett år som detta, där det är matcher mest hela tiden, lär fyra dagars extra vila betyda väldigt mycket.

Betsson erbjuder 3,00 gånger pengarna på den raka 2:an. Det är ett odds som faller oss i smaken, och det spelas.

  • Tips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 3,00 på Betsson (odds hämtat 25/9, 15:45)
Streama Liverpool – Real Madrid: Se live stream & TV (28/5)
Streama Liverpool - Real Madrid: Se live stream & TV (28/5)
Champions League final i fotboll där giganterna Liverpool och Real Madrid gör upp om trofén. Vi går igenom hur du streamar finalen online eller på TV.
26 maj, 2022 | Katten Jansson
Streama Sverige – Kanada: Se live stream & TV (Hockey VM 2022)
Streama Sverige – Kanada: Se live stream & TV (Hockey VM 2022)
Sänd kvartsfinal mellan Sverige - Kanada stream eller TV. Vi visar dig gratis vart du kan streama matcher i hockey VM 2022 online eller via TV kanal.
25 maj, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Hammarby IF – Malmö FF: Se live stream & TV (26/5)
Streama Hammarby IF - Malmö FF: Se live stream & TV (26/5)
Cupfinalfest i Stockholm där Hammarby IF och Malmö FF drabbas samman. Se hur du streamar finalen online eller ser den på en TV kanal.
24 maj, 2022 | Katten Jansson