Speltips & odds: Real Madrid - Eibar 14/6

Real Madrid tar emot Eibar, när La Liga nu är tillbaka. Avspark 19:30 söndag 14 juni.

Real Madrid X Eibar

1.22

7.00

11.00
Spela nu ➤
Odds hämtat: 12/06/2020 – 13:30

Trolig laguppställning, Real Madrid

Courtois

Carvajal – Varane – Ramos – Marcelo

Kroos – Casemiro – Valverde

Isco

Hazard – Benzema

Trolig laguppställning, Eibar

Dmitrovic

Arbilla – Oliveira – Bigas – Cote

Leon – Diop – Cristoforo – Orellana

Enrich – Charles

Här kan du läsa hur du bär dig åt för att streama La Liga online, om du så önskar. Också den italienska fotbollen återstartar i helgen. Här kan ni lära er mer om att streama Juventus – Milan live 12/6.

Real Madrid nära ligatitel

La Liga är tillbaka och nu går Real Madrid ut för att fortsätta jaga sin efterlängtade spanska titel. För närvarande ligger Los Blancos på andra plats i La Liga-tabellen, där de ligger enbart två poäng bakom FC Barcelona. De har även nästan lika mycket i målskillnad som FC Barcelona. Real Madrid hade en seg start, men sedan Zinedine Zidanes återkomst har laget klättrat sig upp i tabellen.

Eibar å andra sidan har det inte lika bra. Eibar ligger på sextonde plats i tabellen och har enbart vunnit en match på bortaplan denna säsong. Laget har släppt in 21 mål och enbart gjort 8 mål på bortaplan. Nu hoppas Eibar på att ha förbättrat sig efter det långa uppehållet.

Real Madrids Karim Benzema ligger på den andra platsen i skytteligan inom La Liga. Benzema har gjort 14 mål, vilket är fem mål mindre än FC Barcelonas Lionel Messi. Inte enbart Karim Benzema har imponerat utan även Real Madrids defensive mittfältare Casemiro. Den 28-årige brasilianaren har blivit utnämnd till matchens lirare två gånger denna säsong, vilket är sällsynt bland dagens defensiva mittfältare.

I denna match är Eden Hazard redo att starta och är alltså inte längre skadad. Ska bli spännande att se vad han kommer göra denna match.

Speltips & odds

Eibar har som tidigare nämnt enbart vunnit en match på bortaplan. Det innebär att det är mest sannolikt att de inte kommer att vinna söndagens match mot Real Madrid.

Real Madrid förväntas dominera i allt som matchen innebär.

Real Madrid har inte förlorat på deras tretton senaste hemmamatcher, vilket gör dem nästintill obesegrade just nu. I dessa tretton matcher har Real Madrid hållit nollan i åtta av dem. Vilken dröm, speciellt för Thibaut Courtois som verkar gjort ett fantastiskt jobb denna säsong.

Vi tror att Real Madrid vinner stort i denna match och att de även kommer att hålla nollan. Därför tippar vi på att båda lagen inte kommer att göra mål till oddset 1.70 på Bet365.

  • Tips: Båda lagen gör mål? – Nej
  • Odds: 1.70 på Bet365 (hämtat kl.14:45, 12/6-2020)

Fler speltips

Sverige – Slovenien (27/9): Speltips, odds & inför
Sverige - Slovenien (27/9): Speltips, odds & inför
Sverige måste vinna för att undvika nedflyttning från B-divisionen. Ta här del av allt inför Sverige - Slovenien! …
26 september, 2022 | Emil Sandberg
Portugal – Spanien, 27/9: Speltips & stream
Portugal - Spanien, 27/9: Speltips & stream
Gigantmöte mellan grannarna Portugal och Spanien, i ett direktavgörande möte i Nations League. Se vårt speltips i landskampen, som är till ett bra odds.
26 september, 2022 | Katten Jansson
Ungern – Italien, 26/9: Speltips & stream
Ungern - Italien, 26/9: Speltips & stream
En semifinalplats står på spel i Nations League när Ungern och Italien möts i den sista omgången. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips.
25 september, 2022 | Katten Jansson