Speltips & odds: Hoffenheim - RB Leipzig 12/6

Allt inför Hoffenheim – RB Leizpig. Matchen har avspark fredag kväll klockan 20:30.

Hoffenheim X RB Leipzig

7.00

5.75

1.36
Spela nu ➤
Odds hämtat: 12/06/2020 – 15:30

Trolig laguppställning, Hoffenheim

Baumann

Zuber – Bicakcic – Posch – Kaderábek

Grillitsch – Baumgartner – Rudy

Dabbur – Bebou – Skov

Trolig laguppställning, RB Leipzig

Gulacsi

Klostermann – Orban – Halstenberg

Mukiele – Kampl – Lalmer – Angelino

Nkunku – Werner

Schick

Läs om hur ni gör för att streama Bundesliga live.

Många skadade för båda lagen

RB Leipzig senaste match mot Paderborn slutade med 1-1 på Leipzigs hemmaplan. Matchen började bra men oturligt nog kvitterade Paderborn i nittionde minuten. I den matchen hade RB Leipzig svårt att dominera i bollinnehav och istället hade båda lagen ungefär lika mycket i boll. För tillfället ligger RB Leipzig på tredje plats i tabellen och är ungefär elva poäng bakom de nuvarande mästarna Bayern München.

Hoffenheim å andra sidan sliter på sjunde plats och gör allt de kan för att säkra Champions League-spel. I Bundesliga krävs det att man är minst på fjärde plats för CL, och för att komma dit behöver Hoffenheim 13 poäng. Hoffenheim har dock mycket att förbättra just nu då deras sex senaste matcher har resulterat i två vinster, tre oavgjorda och en förlust. För att vara garanterad CL-plats krävs det att man presterar snäppet bättre.

Hoffenheim har en lång skadelista för tillfället med namn som Andre Kramaric, Jacob Bruun Larsen, Sargis Adamyan osv, som tyvärr inte kommer att medverka i kvällens match mot RB Leipzig.

RB Leipzig har också många skadade just nu. I denna match kommer dessvärre viktiga spelare som Marcel Sabitzer, Ibrahima Konaté och Yussuf Poulsen inte kunna medverka. Inte heller kommer Dayot Upamecano vara med då han åkte på ett rött kort i Leipzigs senaste möte med Paderborn.

Speltips & odds

Båda lagen ligger relativt bra till i tabellen och inget är självklart inför denna match. Dock finns det olika saker som kan vara bra att ta i beaktande.

RB Leipzig har inte förlorat på deras elva senaste spelade matcher i Bundesliga.

Timo Werner leder nästan skytteligan med sina 25 mål i bagaget. Det är riktigt skickligt och bör kunna skaka Hoffenheims försvar.

Hoffenheim sparkade nyligen sin tränare vilket innebär en hel del snabba omställningar som spelarna måste bekanta sig med.

De tre senaste mötena mellan dessa två har slutat med två vinster till RB Leipzig och en oavgjord.

Mycket talar för att RB Leipzig ska vinna denna match, och inte heller tror jag att det rör sig om ett mål eller två utan RB Leipzig vinner nog stort här.

Vi tror att RB Leipzig inte enbart vinner matchen utan även vinner på halvtid och tippar på det till oddset 2.05 på Bet365

  • Tips: Halvtid/Fulltid – RB Leipzig/RB Leipzig
  • Odds: 2.05 på Bet365 (odds hämtat 11:15)

Fler speltips

Atletico Madrid – Valencia, 22/1: Speltips & stream
Atletico Madrid - Valencia, 22/1: Speltips & stream
Både Atletico Madrid och Valencia är lite i obalans. Ett målkalas känns därför troligt. Minst 3 mål ger dubbla degen i odds. Det blir vårt speltips.
20 januari, 2022 | Katten Jansson
Southampton – Man City, 22/1: Speltips & stream
Southampton - Man City, 22/1: Speltips & stream
Mästerna Man City har en tuff uppgift när de gästar Southampton i Premier League. Någon utklassning ska det inte vara tal om. Se vårt speltips här.
20 januari, 2022 | Katten Jansson
Watford – Norwich, 21/1: Speltips & stream
Watford - Norwich, 21/1: Speltips & stream
Det är en kamp om överlevnad i Premier League när Watford gästas av Norwich. Hemmalaget får vårt förtroende och speltips, till ett högt odds.
20 januari, 2022 | Katten Jansson