Speltips & Odds: Premier League 10/3

Lördag den 10/3 bjuder på sju matcher i Premier League. Vi är framme vid omgång 30 och det står mycket på spel så här i slutet på säsongen. Nedanför har vi plockat ut de mest intressanta matcherna och gjort den kupong av dem. Vi kommer även tillförse er med vra speltips samt odds från Bet365.

1. Huddersfield – Swansea

 • Matchstart: 16:00
 • Liga: Premier League
 • Speltips: Över 0,5 kort före 33:00
 • Odds: 1,83

Kupongen första match är den mellan Hudderfield – Swansea. Som vi nämnt tidigare är det viktiga matcher så här års och denna matchen är inget undantag. 15:e placerade Huddersield tar emot 13:e placerade Swansea hemma på John Smith’s Stadium. Även om 13: och 15:e plats låter betryggande så är det bara tre poäng ner till att åka ur Premier League. Årets tabell är ett riktigt getingbo i botten där 8 lag är direkt involverade.

Matcherna lagen sinsemellan är otroligt viktiga och i de här skedet av säsongen så kan dem vara direkt avgörande för klubbarnas existens. Nykomlingarna Hudderfield har precis som nykomlingar brukar göra gjort ett bra första år. Formen är dessutom bra och på sina tre senaste matcher i ligan har däman vunnit två och förlorat en.

Bortalaget från Wales har även dem en uppåtpekande form med två vinster och en oavgjord på sina tre senaste matcher i ligan. På förhand kännts det som att det kan gå hur som helst. I sådana här matcher så brukar den som vill det mest dra det längsta strået. I en sån här match där kampen är viktig är det lätt hänt att de delas ut ett par ostskivor. Därför känns ett spel på kort före 33:00 till oddset 1,83 både logiskt och lockande.

2. Chelsea – Crystal Palace

 • Matchstart: 18.30
 • Liga: Premier League
 • Speltips: Över 10 hörnor i matchen
 • Odds: 1,80

Andra matchen på kupongen är den mellan Chelsea – Crystal Palace. Med en tappad seger mot Barcelona på hemmaplan och två uddamåls förluster i ligan mot de båda Manchesterlagen är det ett Chelsea utan självförtroende som går ut på Stamford Bridge idag. Redan innan Hazards uttalande i veckan om Chelseas defensiva taktik var det en pressad Conte och belgarens uttalande gjorde inte saken bättre.

Det verkar allt mer som italienaren har tappat omklädningsrummet och det ser mer eller mindre klart ut att han är borta i sommar. Men det är viktiga matcher kvar där det gäller att hålla fokus på. Man vill inte missa Champions League spel nästa år och man vill avancera vidare i årets turnering. Hemma mot Crystal Palace ska man bryta den dystra trenden man haft på sistone. Bortalaget kommer in til den här matchen med tre raka förluster i ligan där den senaste mot Manchester United var förkrossande.

Efter att haft ett 2-0 ledning kollapsade man helt och fick på övertid se sig slagna av en kanon signerad Matic. Roy Hodgson är inte nöjd med hur hans lag presterat på senare tid och man hoppas kunna knipa poäng mot ett formsvagt hemmalag. Det är två lag som skapar många hörnor och ett spel på över 10 hörnor i matchen ger oddset 1,80 som känns spelvärt.

3. West Bromwich – Leicester

 • Matchstart: 16:00
 • Liga: Premier League
 • Speltips: Över 0,5 mål första halvlek
 • Odds: 1,44

Sist ut är matchen mellan West Bromwich – Leicester. Säsongen 2017/2018 kan inte annat än beskrivas som ett mardrömsår för hemmalaget. På 29 omgångar har man skrapat ihop 20 poäng och endast tre(!) segrar. Det är inte mycket som gått rätt för Birminghamklubben och man har inte många livlinor kvar I skrivande stund är man ligajumbo och man har åtta poäng upp till Southampton på 17:e plats.

Rent realistiskt så måste man minst dubbla antalet segrar man har totalt, på en tredjedel så lite matcher. Det är med andra ord ett berg som man måste bestiga och den klättringen börjar idag hemma mot Leicester. Ett Leicester som ligger på en stabil 8:e plats och ligger i princip i ingemansland. Man är varken inblandat i bottenstrid eller toppstrid. West Bromwich har fem raka förluster inför denna match och Leicester har tre kryss och en förlust.

Motivation slår klass är ju ett väl använt begrepp och när man dessutom har hemmapublikens stöd så ska det kunna gå vägen. Mål måste göras och mål kommer göras, dessutom är gästande Leicester ett lag som är involverade i mycket mål både framåt och bakåt. Spelet på över 0,5 mål i första halvlek till oddset 1,44 känns tryggt och stabilt.

Det sammanlagda oddset för kupongen blir 4,75.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]