Speltips & odds: Östeuropeiskt motstånd väntar för Malmö FF

Budapest Honvéd FC X Malmö FF

4.00

3.60

1.72
Spela nu ➤
Odds hämtat: 15/09/2020 – 19:55

Trolig startelva, Budapest Honvéd

Tujvet

Mezghrani – Batik – Baráth – Aliji

Bocskay – Hidi

Ugrai – Gazdag – Zsótér

Balogh

Trolig startelva, Malmö FF

Johansson

Larsson – Ahmedhodzic – Brorsson – Knudsen

Lewicki – Rakip

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

Stor “target” det främsta vapnet

Ikväll möter Budapest Honvéd – Malmö FF i en match i Europa League-kvalet. Hemmalaget har inte spelat oavgjort under sina senaste nio matcher.

Budapest Honvéd väg till detta Europa League-kval 2020 är genom deras skrällvinst i den ungerska cupen förra säsongen (i ligan kom de på en femteplacering), en bedrift som man inte ska dra alltför stora växlar av. I lagets senaste match vann de mot Diosgyori VTK med 2-4 på bortaplan i den ungerska ligan efter bland annat två mål av högeryttern Daniel Gazdag som väntas komma till spel även mot Malmö FF. Denna vinst var den första för säsongen efter att precis ha dragit igång och de parkerar just nu på en elfteplacering, näst sist, efter tre spelade matcher. En spelare i laget Malmö FF ska se upp med extra mycket är Norbert Balogh på anfallet. Balogh är en 197 cm lång pjäs som är duktig i luftrummet och har tidigare representerat bland annat dåvarande Serie A-laget Palermo och engelska Hull. Vi tror att detta med i åtanke kommer att bli ett motstånd som är för svår nöt att knäcka för Budapest Honvéd trots deras hemmaplansfördel.

Skåningarna reser ner till Östeuropa och Ungern för att ta sig an detta ungerska lag som förmodligen inte många har hört om tidigare. På den senaste tiden har Malmö FF inte haft den formen som de har velat och sladdar en aning i ligan trots deras stundande serieledning. Laget förlorade först mot Örebro SK med 3-2 på bortaplan efter en horribel insats av de ”himmelsblå”, där bland annat den unge mittbacken Anel Ahmedhodzic presterade en av sina blekaste prestationer i den malmöitiska tröjan och var högst delaktig i ett av målet vid en felpass. Malmö FF höjde sig lite till nästkommande match och resultatet blev därefter. I deras senaste match spelade de 0-0 mot AIK efter att bortalaget fått två man utvisade och Malmö FF etablerade ett stort tryck mot Budimir Janosevic i mål, men inget som resulterade i nätrassel. En spelare som saknades i denna match, och som även saknas nu, är danske Anders Christiansen som för närvarande har en skada och står över detta möte med Budapest Honvéd. Detta kommer att påverka Malmö FF negativt i denna match, även om vi tror att laget har tillräckligt med kvalité att avfärda ungrarna och vinna mötet under kvällen.

Speltips & odds

Malmö FF har en form som inte pekar rakt uppåt för närvarande. Trots detta tror vi att de har tillräckligt med erfarenhet från europeiskt spel för att klara av detta ungerska lag och ta sig vidare i Europa League.

Vi tror att matchen mellan Budapest Honvéd – Malmö FF kommer att vara ett europeiskt möte mellan två lag som vill pressa sina respektive motståndare och spela ett ganska rakt spel mot sina offensiva pjäser. Detta kommer att resultera i chanser, särskilt för Malmö FF:s favör, i matchen som kommer att innebära en bortavinst för svenskarna.

Ett spel på att Malmö FF vinner matchen mot Budapest Honvéd i Ungern är något vi tror på under denna höstkväll. Till ett odds på 1.72 kan du satsa på detta på Bet365 samt mycket, mycket mer därtill. Gör detta nu för att ta del av detta spännande möte i Europa Leagues kvalomgång.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 1.72 på Bet365 (odds hämtat 15/9, 19:55)

Fler speltips

Östersund - Halmstad, 26/7: Speltips & stream
Östersund - Halmstad, 26/7: Speltips & stream
Östersund krigar i botten av Allsvenskan tabellen och gästas av Halmstad härnäst. Då Östersund har en lika stor chans till poäng finns det ett värde i oddset.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Örebro - AIK, 26/7: Speltips & stream
Örebro - AIK, 26/7: Speltips & stream
AIK, som är inblandade i guldstriden i Allsvenskan, ska inte ha några bekymmer alls att slå tabelljumbon Örebro. Ändå erbjuds ett bra odds på Gnaget.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Varbergs BoIS - IFK Göteborg, 26/7: Stream, speltips & odds
Varbergs BoIS - IFK Göteborg, 26/7: Stream, speltips & odds
Kan IFK Göteborg ta tredje raka segern, när man gästar Varbergs BoIS? …
News icon 24 juli, 2021
Author icon Emil Sandberg