Speltips & odds: Östersunds FK - Malmö FF 16/7

Malmö FF ställs mot BK Häcken i en seriefinal.

Östersunds FK X Malmö FF

9.00

4.20

1.40
Spela nu ➤
Odds hämtat: 16/07/2020 – 07:45

Under torsdagskvällen ställs Östersunds FK – Malmö FF mot varandra i en intressant match i allsvenskan på flera olika sätt.

Trolig startelva, Östersunds FK

Keita

Mensah – Haugan – Isherwood – Sonko Sundberg – Weymans

Amin – Ssewankambo

Fritzon

Kadiri – Turgott

Trolig startelva, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Lewicki – Ahmedhodzic – Knudsen

Bachirou – Christiansen

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

En seger – ett måste

Under denna torsdagskväll ska Östersunds FK – Malmö FF göra upp i en fin match i allsvenskan. Hemmalaget har stora tendenser av att inte kunna spela sina matcher oavgjort, vilket deras historik visar med deras senaste fyra matcher utan ett lika resultat.

Östersunds FK har haft en lång tid av kaos i klubben men har börjat allsvenskan 2020 på ett ganska bra sätt trots allt negativt surr kring klubben. Laget ligger för närvarande på en trettondeplats i tabellen efter sju matcher och tagit sju poäng. I deras senaste match vann de med 0-1 på bortaplan mot bottenkonkurrenten Falkenbergs FF efter mål av anfallstalangen Jordan Attah Kadiri.

Dagens bortalag Malmö FF är hungriga på segrar efter en dålig start på säsongen 2020 och reser uppåt i landet för att ta sig an Östersunds FK. Laget har inte fått den start på årets allsvenska som de har velat och ligger på en niondeplacering efter sju matcher spelade. I lagets senaste match spelade de 1-1 på hemmaplan mot serieledaren IFK Norrköping efter ett fint mål av yttermittfältaren Sören Rieks, en ledning Skånelaget inte kunde hålla och en kvittering kom i den 88:e minuten av Pontus Almqvist. Nu är laget pressat att börja vinna matcher för att ha möjligt att komma ikapp ovan nämnda IFK Norrköping som har börjat denna säsong på ett otroligt bra sätt.

Speltips & odds

Bortalaget Malmö FF har inte förlorat mot Östersunds FK under sina senaste sju matcher, ett resultat som talar för sig själv. Med den mindre bra starten av allsvenskan 2020 för Malmö FF tror vi att de är väl förberedda till detta möte och kommer att vara oerhört hungriga på att ta tre poäng och göra det övertygande.

Vi tror att Östersunds FK – Malmö FF kommer att bli en match där bortalaget dominerar över hela matchen och har mycket boll och att bortalaget får försvara sig bäst de kan. Malmö FF har många som kan göra mål, spelare som nu ska visa sig för säsongen och börja leverera i båda halvlekarna. Vi tror att bortalaget kommer att vinna båda halvlekarna i matchen. Ett spel på Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid) är 2.10, något du kan hitta på Bet365 samt mycket, mycket mer.

  • Tips: Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 2.10 på Bet365 (odds hämtat 16/7, 07:45)

Fler speltips

Kalmar FF – IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds
Kalmar FF - IFK Värnamo (27/6): Stream, speltips & odds
Visar Marcus Antonsson att släkten är värst, eller tar Kalmar en planenlig seger i Smålandsderbyt hemma mot Värnamo? …
26 juni, 2022 | Emil Sandberg
Malmö FF – Helsingborgs IF (27/6): Stream, speltips & odds
Malmö FF - Helsingborgs IF (27/6): Stream, speltips & odds
Skånederby! Ta del av allt inför Malmö FF - Helsingborgs IF.
26 juni, 2022 | Emil Sandberg
Sirius – IFK Göteborg, 27/6: Speltips & stream
Sirius - IFK Göteborg, 27/6: Speltips & stream
Spelbolag erbjuder jämna odds i mötet mellan Sirius och IFK Göteborg i Allsvenskan. Se här hur du streamar mötet, samt vårt speltips i matchen.
26 juni, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]