Speltips & odds: Nu ska guldet “him”

Resultat
Odds
Malmö FF
Oavgjort
Sirius
Odds hämtat på bet365: 8/11 10:50

Trolig startelva, Malmö FF

Johansson

Larsson – Nielsen – Ahmedhodzic – Knudsen

Rakip – Christiansen

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

Trolig startelva, Sirius

Viscosi

Larson – Björkström – Jarl – Björnström

Hellborg

Netabay – Andersson – Saeid

Sugita – Vecchia

Allt kan avgöras idag – kommer att göra det övertygande

Under söndagskvällen ställs Malmö FF – Sirius mot varandra en match i allsvenskans slutskede. Hemmalaget har möjlighet att säkra förstaplatsen i allsvenskan 2020 vid vinst. Malmö FF har inte förlorat mot Sirius under sina senaste åtta matcher (sex vinster och två oavgjorda).

Malmö FF är nära sitt mål att vinna det allsvenska guldet i år och därmed att ta hem sin 21:a titel i historien. Laget har visat fina kvaliteter och fysisk tyngd i sina matcher och bärgat segrar som har vägt fram och tillbaka till egen fördel och till trepoängare. I deras senaste match vann de Skånederbyt mot Helsingborgs IF med 0-1 på Olympia efter mål av anfallaren Isaac Kiese Thelin efter en fin framspelning av Erdal Rakip. Matchen var ingen direkt höjdare i övriga fall och 

Från Uppsala reser Sirius till sydvästra Skåne för att ta sig an de (förmodade) allsvenska mästarna säsongen 2020. Under tränare Henrik Rydströms ledning har truppen tagit stora steg i sin utveckling och laget spelar en fartfylld, underhållande fotboll som har gett fina resultat under den pågående säsongen. Med smak på Europaplatserna kliver de in i dagens möte för att fortsätta succésäsongen som just nu råder. Sirius parkerar för närvarande på en åttondeplats med hugg på högre placeringar vid en bra avslutning på allsvenskan. Målvakten Lukas Jonsson saknas till denna matchen på grund av skada.

Speltips & odds

Under kvällen klockan 17:30 spelar Malmö FF – Sirius i allsvenskan på Eleda Stadion och mycket står på spel. Hemmalaget har stor möjlighet att redan idag vinna allsvenskan 2020 och de är väldigt taggade att göra detta. Vi tror att med sina kvalitativa spelare i exempelvis Ola Toivonen och Anders Christiansen kommer att göra fler mål för att säkerställa guldet mot Sirius.

Vi tror att mötet mellan Malmö FF – Sirius under söndagskvällen kommer att vara målrik för hemmalaget och gå mot det efterlängtade guldet de har väntat tre år på att ta återigen. Malmö FF är i bra form och vann sin senaste match komfortabelt i Skånederbyt. Alla offensiva spelare är tillgängliga och vill visa framfötterna med poäng.

Ett spel på att matchen mellan Malmö FF – Sirius i allsvenskan kommer att sluta i 2 eller 3 mål antal mål i matchen finns tillgängligt för ett bra odds på 2.20 gånger pengarna. Det och mycket annat gott finns på Bet365.

  • Tips: 2 eller 3 mål (Antal mål i matchen)
  • Odds: 2.20 på Bet365 (odds hämtat 8/10, 10:50)

Fler speltips

Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC, 9/5: Speltips & stream
Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC, 9/5: Speltips & stream
Det kaliforniska derbyt i MLS, mellan Los Angeles Galaxy och Los Angeles FC, väntas bli ett helt öppet möte, där båda lagen har lika stor chans till seger.
News icon7 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Rögle - Växjö, 8/5: Speltips & stream
Rögle - Växjö, 8/5: Speltips & stream
Den 4:e matchen i finalen av SHL slutspelet mellan Rögle och Växjö väntas bli en tajt och målsnål affär.
News icon7 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Liverpool - Southampton, 8/5: Speltips & stream
Liverpool - Southampton, 8/5: Speltips & stream
Liverpool siktar på att ta ett tidigt kommando i Premier League mötet hemma mot Southampton.
News icon6 maj, 2021
Author iconKatten Jansson