Speltips & odds: Nu ska guldet “him”

Eleda Stadion står beredd för guldfest vid vinst under söndagen.

Trolig startelva, Malmö FF

Johansson

Larsson – Nielsen – Ahmedhodzic – Knudsen

Rakip – Christiansen

Berget – Toivonen – Rieks

Kiese Thelin

Trolig startelva, Sirius

Viscosi

Larson – Björkström – Jarl – Björnström

Hellborg

Netabay – Andersson – Saeid

Sugita – Vecchia

Allt kan avgöras idag – kommer att göra det övertygande

Under söndagskvällen ställs Malmö FF – Sirius mot varandra en match i allsvenskans slutskede. Hemmalaget har möjlighet att säkra förstaplatsen i allsvenskan 2020 vid vinst. Malmö FF har inte förlorat mot Sirius under sina senaste åtta matcher (sex vinster och två oavgjorda).

Malmö FF är nära sitt mål att vinna det allsvenska guldet i år och därmed att ta hem sin 21:a titel i historien. Laget har visat fina kvaliteter och fysisk tyngd i sina matcher och bärgat segrar som har vägt fram och tillbaka till egen fördel och till trepoängare. I deras senaste match vann de Skånederbyt mot Helsingborgs IF med 0-1 på Olympia efter mål av anfallaren Isaac Kiese Thelin efter en fin framspelning av Erdal Rakip. Matchen var ingen direkt höjdare i övriga fall och

Från Uppsala reser Sirius till sydvästra Skåne för att ta sig an de (förmodade) allsvenska mästarna säsongen 2020. Under tränare Henrik Rydströms ledning har truppen tagit stora steg i sin utveckling och laget spelar en fartfylld, underhållande fotboll som har gett fina resultat under den pågående säsongen. Med smak på Europaplatserna kliver de in i dagens möte för att fortsätta succésäsongen som just nu råder. Sirius parkerar för närvarande på en åttondeplats med hugg på högre placeringar vid en bra avslutning på allsvenskan. Målvakten Lukas Jonsson saknas till denna matchen på grund av skada.

Speltips & odds

Under kvällen klockan 17:30 spelar Malmö FF – Sirius i allsvenskan på Eleda Stadion och mycket står på spel. Hemmalaget har stor möjlighet att redan idag vinna allsvenskan 2020 och de är väldigt taggade att göra detta. Vi tror att med sina kvalitativa spelare i exempelvis Ola Toivonen och Anders Christiansen kommer att göra fler mål för att säkerställa guldet mot Sirius.

Vi tror att mötet mellan Malmö FF – Sirius under söndagskvällen kommer att vara målrik för hemmalaget och gå mot det efterlängtade guldet de har väntat tre år på att ta återigen. Malmö FF är i bra form och vann sin senaste match komfortabelt i Skånederbyt. Alla offensiva spelare är tillgängliga och vill visa framfötterna med poäng.

Ett spel på att matchen mellan Malmö FF – Sirius i allsvenskan kommer att sluta i 2 eller 3 mål antal mål i matchen finns tillgängligt för ett bra odds på 2.20 gånger pengarna. Det och mycket annat gott finns på Bet365.

  • Tips: 2 eller 3 mål (Antal mål i matchen)
  • Odds: 2.20 på Bet365 (odds hämtat 8/10, 10:50)

Fler speltips

Malmö FF – Union Berlin (6/10): Stream, speltips & odds
Malmö FF - Union Berlin (6/10): Stream, speltips & odds
Viktig match för Malmö FF i Europa League! Man står på noll poäng, och måste nästan vinna för att hålla hoppet om avancemang vid liv.
5 oktober, 2022 | Emil Sandberg
Gent – Djurgården, 6/10: Speltips & stream
Gent - Djurgården, 6/10: Speltips & stream
En tidigt gruppfinal spelas när Gent tar emot Djurgården i Europa Conference League. Se vårt speltips här, till ett bra odds.
5 oktober, 2022 | Katten Jansson
Roma – Real Betis, 6/10: Speltips & stream
Roma - Real Betis, 6/10: Speltips & stream
Europa League gruppspelet fortsätter med ett intressant möte mellan AS Roma och Real Betis. Odds på en hemmaseger lockar och får vårt speltips i matchen.
5 oktober, 2022 | Katten Jansson